HCL.HR

Zaigrajte s hordama kaosa u novoj kampanji Battlefleet Gothic: Armade 2

Hrvoje Smoljić 24.06.2019.   •   0 komentara


Horde kaosa fokus su nove ekspanzije za Battlefleet Gothic: Armadu 2 uz koju dolaze i brojna besplatna poboljšanja svih kampanja u baznoj igri.

U mračnoj i dalekoj budućnosti 41. stoljeća – postoji samo rat. Rat u kojem novu kampanju Battlefleet Gothic: Armade 2 ovog puta možete zaigrati i s hordama kaosa.

Prikladnog naziva, Chaos Campaign stavlja nas u ulogu Malosa Vrykana s ciljem širenja utjecaja bogova kaosa diljem galaksije.  Nama zvuči kao hereza, ali dotični je još jedan u nizu vođa kaosa koji smatra kako imperij ne bi trebao štovati polumrtvog cara čovječanstva. U tom naumu će koristiti neke jedinstvene mehanike kaosa, ali i  upravljati impresivnim brodovima-katedralama koji izgledaju kao pravo oličenje zla.

Dodatno, u igru stiže i čitava hrpa besplatnih poboljšanja za kampanje prisutne u baznoj inačici igre. Moći ćemo prebacivati brodove iz jedne flote u drugu, a one će moći sadržavati znatno veći broj brodova. Tu su i poboljšanja u igrinoj ekonomiji, ali umjetnoj protivničkoj umjetnoj inteligenciji koja će sada moći koristiti super-oružja specifična za različite frakcije.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?