HCL.HR

Započeo je rad na Deathmatch modu za Valorant

Zoran Žalac 05.06.2020.   •   3 komentara


Riot Games je potvrdio kako su već u planovima za sljedeće modove igre u Valorantu te da će poštovati želje igrača i uvrstiti Deathmatch.

Kompetitivna pucačina Valorant lansirana je uz jedan jedini mod igre zvan Spike Rush u kojemu se dva tima po pet igrača naizmjenično nadmeću u postavljanju i deaktiviranju bombe. Trenutno je taj mod u beta verziji i definitivno neće biti jedini mod kojega će igra imati.

Za sada nije odlučeno hoće li to biti mod u rotaciji, tj. hoće li zauvijek ostati u igri ili će se povremeno pojavljivati/nestajati. U bilo kojem slučaju, odluka o tome neće biti samo na developerima Riot Gamesa već i na samim igračima.

Za sada su u Riot Gamesu primijetili kako igrači pretežno traže uvođenje klasičnog Deathmach moda. Obećali su stoga ispoštovati te želje pa su krenuli u razvijanje tehnologije potrebne za izvođenje moda nalik Deathmatchu. Dakako, to nije jedini mod kojega imaju u planu nego su im u fazi prototipa višestruki modovi koji bi trebali zaživjeti kasnije.

Komentari (3)

  • Venom102

    05.06.2020 - 13:37

    Svaka cast developerima, nadam se da nece nes usrat… Po meni najbolje mi bilo da naprave novih nekoliko mapa dizajnirane za tdm, ako se bude igralo na trenutne 4 cijeli game mode ce se svest na kampanje.

    • aqqua

      @Venom102, 05.06.2020 - 16:01

      i da console ubacu?

  • THeNole

    06.06.2020 - 16:30

    Svaka cast developerima za igricu bukvalno kida jos samo da je izdaju za konzole i bilo bi top!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?