HCL.HR

Znamo hrpu novih detalja o Pokemon Sword i Shield, uključujući i datum izlaska

Hrvoje Smoljić 05.06.2019.   •   3 komentara


Nintendo Direct je iza nas i prikazao nam je hrpu detalja o novim Pokemonima za Nintendo Switch i dovoljno je reći kako nas čeka dugih nekoliko mjeseci čekanja.

Održan je još jedan Nintendo Direct. Radi se događajima u sklopu kojih nas Nintendo upozna sa svime što nas na njihovim konzolama čeka u bližoj budućnosti. Uvjerljivo najuzbudljiviji dio zadnjeg directa bile su sve nove i sočne informacije o nadolazećim Pokemon igrama – Sword i Shield.

Glavna informacija koju smo saznali je kako ćemo ih zaigrati 15.11., kada ekskluzivno dolaze na Nintendo Switch. Uz to smo saznali hrpu novih detalja o gameplayu, novoj Galar regiji  te Pokemonima koje ćemo tamo susretati.

Prvi novitet koji te igre donoese, specifičan za Galar regiju, je taj što Pokemoni sada mogu ući u Dynamax mod. To u principu znači da ih jednom, u tijeku borbe, možete na tri poteza pretvoriti divovsku verziju sebe koja će imati posebne napade i protivnicima nanositi dodatne statusne efekte.

Nadalje, Dynamax Pokemone će biti moguće pronaći u divljini gdje će se četiri igrača moći udružiti kako bi ih pobjedili, što uvelike liči nekoj boss borbi. Uostalom, igrači će divlje Pokemone sada moći vidjeti kako lutaju u travi ili pećinama što će značiti manje neželjenih borbi.

Galar regija dakako ima vlastitu kulturu, arhitekturu i čitavu hijerarhiju Pokemon trenera koje ćemo morati poraziti u lovu na titulu Pokemon majstora. Početni Pokemoni dakako dolaze u tri “okusa” – travnati Grookey, vatreni Scorbunny i vodeni Sobble. Tu su i dva nova legendarna Pokemona – Zacian i Zamazenta, koji su misteriozni i stanovnicima same Galar regije.

Kako sve navedeno izgleda, svakako pogledajte u veselom i šarenom traileru:

Komentari (3)

  • SeLjAnCuRa94

    05.06.2019 - 19:00

    Jese to meni to čini ili Nintendo u ovom treileru ima veći fetiš na eksplozije,nego ovi što su sklepali Just Cause

  • Goran1234

    05.06.2019 - 19:59

    Misliš na Game Freak?

  • Outback

    09.06.2019 - 08:57

    Odgadao kupnju switcha, al hebiga morat ce se kesa odrijesit

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?