HCL.HR

Pucačine

ŽANR

Pucačine Recenzije

RecenzijaRedfall

Hrvoje Smoljić 10.05.2023.

Zaigrali smo najnoviju igru Arkane Studiosa, ekipe koja je do sada nizala same hitove. Čuli ste već da je Redfall podbacio, no je li stvarno toliko loš? Idemo vidjeti…

RecenzijaAtomic Heart

Hrvoje Smoljić 03.03.2023.

Atomic Heart je zamišljen kao kombinacija uspješnih naslova kao što su Bioshock, Dishonored i Wolfenstein, a iako njegova roboapokalipsa izgleda odlično, težina ambicija ipak je natjerala da posrne korak do statusa svojih uzora.

RecenzijaWarhammer 40,000: Darktide

Stjepan Fikter 19.12.2022.

Služba u ime cara u Warhammer 40,000: Darktide temelji se na odličnoj kombinaciji borbe na blizinu i napucavanja, a sve to dodatno krasi i odličan prikaz svemira u kojemu se bazira igra. Ipak, Nurglova pošast utjecala je i na druge segmente igre zbog čega ostaje malo gorak okus u ustima.

Pucačine Vijesti

Redfall će ipak dobiti mogućnost pauziranja igre prije nego njegov studio prestane postojati

Zoran Žalac prije 3 dana

Razvojni studio Arkane Austin obećao je igračima Redfalla još jedno veliko i zadnje ažuriranje igre prije nego prestanu s radom i stave lokot na bravu.

Kupci Redfalla moći će dobiti povrat novca jer su dodaci za igru otkazani

Zoran Žalac 07.05.2024.

Studio Arkane najavio je kako će kupci skupljeg izdanja Redfalla i Hero Passa moći dobiti povrat novca jer obećana proširenja za tu igru neće biti napravljena.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl dobio datum izlaska; još ćemo se načekati na igru

Zoran Žalac 16.01.2024.

Ako ne bude daljnjih odgoda i kašnjenja, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl igrat ćemo početkom devetog mjeseca ove godine.

S.T.A.L.K.E.R. 2 pokazao svoje sučelje, posudio kompas od Assassin’s Creeda

Zoran Žalac 15.01.2024.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl potvrđeno će biti jedna od onih igara s upitnicima koji označavaju lokacije na mapi.

Besplatno se dijeli Marvel’s Guardians of the Galaxy

Zoran Žalac 04.01.2024.

U narednih tjedan dana PC igrači na Epic Games Storeu mogu besplatno nabaviti primjerak superherojske igre Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Pucačine Specijali

Vidjeli smo novi Saints Row i toj igri ništa nije sveto

Zoran Žalac 18.05.2022.

40-minutna prezentacija nadolazećeg Saints Row reboota dala nam je uvid u osnove gameplaya i prilično šašavu listu onoga što se može izvoditi u toj igri. Kočnice su kod Saints Rowa definitivno popucale…

Pucačine Igre

Phantom Fury

Stjepan Fikter prije 1 tjedan

Shelly “Bombshell” Harrison u Phantom Fury prelazi u tri dimenzije kako bi još jednom eliminirala hrpu protivnika i donekle spasila svijet.

Helldivers 2

Stjepan Fikter 27.02.2024.

Širenje demokracije u Helldivers 2 sad je iz trećeg lica što omogućuje nove elemente u gameplayu iako je i dalje prijateljska vatra cijelo vrijeme prisutna.

Blood West

Stjepan Fikter 29.12.2023.

Kombinirajući pucanje i šuljanje uz retro atmosferu, Blood West vodi nas na Divlji zapad kojeg nastanjuju šarolika čudovišta i druga zla koje je potrebno počistiti.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?