HCL.HR

Pucačine

ŽANR

Pucačine Recenzije

RecenzijaRedfall

Hrvoje Smoljić 10.05.2023.

Zaigrali smo najnoviju igru Arkane Studiosa, ekipe koja je do sada nizala same hitove. Čuli ste već da je Redfall podbacio, no je li stvarno toliko loš? Idemo vidjeti…

RecenzijaAtomic Heart

Hrvoje Smoljić 03.03.2023.

Atomic Heart je zamišljen kao kombinacija uspješnih naslova kao što su Bioshock, Dishonored i Wolfenstein, a iako njegova roboapokalipsa izgleda odlično, težina ambicija ipak je natjerala da posrne korak do statusa svojih uzora.

RecenzijaWarhammer 40,000: Darktide

Stjepan Fikter 19.12.2022.

Služba u ime cara u Warhammer 40,000: Darktide temelji se na odličnoj kombinaciji borbe na blizinu i napucavanja, a sve to dodatno krasi i odličan prikaz svemira u kojemu se bazira igra. Ipak, Nurglova pošast utjecala je i na druge segmente igre zbog čega ostaje malo gorak okus u ustima.

Pucačine Vijesti

Izašao je The Day Before, ali možda bi bolje bilo da nije

Zoran Žalac prije 2 dana

Sumnjiva i osporavana igra The Day Before napokon je lansirana u early access na PC platformi. Interes igrača je ogroman, ali reakcije na igru su mahom negativne.

S.T.A.L.K.E.R. 2 ušao je u završnu fazu razvoja i upoznao nas s novim likom

Zoran Žalac prije 1 tjedan

GSC GameWorld je potvrdio kako je njihov S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl sada u zadnjoj fazi razvoja, ali datum izlaska još uvijek nemamo.

Evo kakav vam PC treba za zombi igru The Day Before (ovaj put za ozbiljno)

Zoran Žalac 13.11.2023.

Ponovno su objavljeni PC zahtjevi za nadolazeću igru The Day Before i ono što je ranije bilo navedeno pod preporučeno sad je navedeno pod minimalno.

Pljušte optužbe da je The Day Before novim trailerom kopirao Rockstarove igre

Zoran Žalac 02.11.2023.

Ne staju kontroverze vezane uz The Day Before. Ispostavilo se da su neki dijelovi najnovije prezentacije za tu igru od riječi do riječi preuzeti iz prezentacija Rockstarovih igara.

The Day Before ponovno odgodio izlazak, ali izlazi 100%, za ozbiljno, u early access

Zoran Žalac 01.11.2023.

Dobili smo novi prikaz igre The Day Before i novu odgodu izlaska. Ali, barem sada imamo cijenu i potvrdu da će se igra doista zvati The Day Before.

Pucačine Specijali

Vidjeli smo novi Saints Row i toj igri ništa nije sveto

Zoran Žalac 18.05.2022.

40-minutna prezentacija nadolazećeg Saints Row reboota dala nam je uvid u osnove gameplaya i prilično šašavu listu onoga što se može izvoditi u toj igri. Kočnice su kod Saints Rowa definitivno popucale…

Pucačine Igre

Grand Theft Auto 6

Zoran Žalac prije 4 dana

GTA 6 odvodi nas u regiju Leonida i vraća u grad Vice City gdje pratimo par Jasona i Luciju u njihovim pljačkaškim pohodima.

Wizard with a Gun

Zoran Žalac 23.11.2023.

Riječ je o izometrijskoj pucačini iz ptičje perspektive, s elementima preživljavanja i roguelike formata, a tu su i proceduralno generirani okoliši. Igru se može ga se igrati u single-playeru ili kooperativno u dvoje.

Call of Duty: Modern Warfare III

Lovro Maroševac 13.11.2023.

Treći dio Modern Warfare reboot serijala iz 2019. godine koji donosi otvoreno ratovanje u kampanji i zombije u otvorenom svijetu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?