HCL.HR

Comcept

Developer

Comcept Recenzije

RecenzijaYaiba: Ninja Gaiden Z

Juraj Bevandić 05.04.2014.

Yaiba: Ninja Gaiden Z je igra čije mane i mušice jako želite zavoljeti, ali jednostavno joj ne možete progledati kroz prste.

Comcept Vijesti

Recore uz brojna poboljšanja nakratko postaje besplatan

Juraj Bevandić 06.10.2016.

Nakon nespretnog izlaska ekskluzive, Microsoft je odlučio ponuditi besplatnu Recore trial verziju koja dolazi s popravcima najčešćih tehničkih kritika.

Napala me gusjenica na stranom planetu – igramo Recore #3

Igor Belan 29.09.2016.

Moj robotski pas i ja u trećem video komentaru iz Recorea istražujemo jednu špilju, samo da bismo tamo pronašli neprijateljski nastrojenu robotsku gusjenicu. Koja može letjeti. Evo kako je to prošlo…

ReCore je umjereno zahtjevan, ne traži robotski PC

Zoran Žalac 07.09.2016.

Stigli su nam nadolazeći hardverski zahtjevi za PC verziju ReCorea, zajedno sa snimkom gameplaya direktno iz te inačice.

Mighty No. 9 svojevremeno skupio gotovo 4 milijuna dolara i onda potpuno podbacio

Juraj Bevandić 23.06.2016.

Jedna od najvećih uspješnica Kickstartera i nije baš najugodnije sletjela na tržište. Igrači naveliko prijavljuju ozbiljne i pomalo bizarne probleme.

Mighty No. 9 ima potvrđen datum izlaska, najozbiljnije

Stjepan Fikter 03.05.2016.

Čekanje na izlazak spiritualnog nasljednika Mega Mana bliži se kraju budući da su se developeri oglasili kako je novo postavljeni datum izlaska zapisan u kamenu što znači – nema više odgoda.

Comcept Specijali

Nema rezultata

Comcept Igre

ReCore

Zoran Žalac 10.03.2016.

Recore, nešto simpatičnija vizija post-apokalipse u novoj igri tvorca Mega Mana natjerat će nas da istražujemo pustinju u potrazi za dijelovima od kojih ćemo slagati vlastite robotske pomoćnike.

Mighty No. 9

Zoran Žalac 25.01.2016.

Duhovni nasljednik tradicije Mega Man igara, ravno iz ruku njegovog kreatora te iz razvojnog pakla obilježenog nizom izmjena i odgoda.