HCL.HR

Quantic Dream

Developer

Quantic Dream Recenzije

RecenzijaHeavy Rain & Beyond: Two Souls Collection

Zoran Žalac 13.03.2016.

Osjetite napetost interaktivnih filmova, pardon – igara, koje se u najnapetijim trenutcima mogu odigrati i bez vaše interakcije!

RecenzijaBeyond: Two Souls

Duje Kozomara 30.10.2013.

Možemo li novi eksperiment Quantic Dreama, koji se diči Hollywoodskim facama, impresivnom grafikom te idejom o djevojci koja je od rođenja povezana sa svijetom mrtvih, nazvati još jednim u nizu labuđih pjevova ove generacije?

RecenzijaHeavy Rain [PS3]

Stjepan Fikter 12.05.2010.

Konačno je do nas stigao i Heavy Rain, velikih hit naslov, kriminalistička drama, interaktivna štoviše! Pročitajte koliko nas je dirnula i zapitajte se želite li i vi to iskusiti.

Quantic Dream Vijesti

Detroit: Become Human dobit će demo prije izlaska

Zoran Žalac 23.04.2018.

Nadolazeća PlayStation 4 ekskluziva Detroit: Become Human moći će se besplatno isprobati neposredno prije izlaska kroz demo verziju.

Detroit: Become Human dobio datum izlaska

Zoran Žalac 01.03.2018.

PlayStation 4 ekskluziva koja će nam ispričati priču o pobuni robotskih sluga dobila je svoj datum izlaska te ju možemo očekivati prije sredine 2018. godine.

Detroit: Become Human je pod paljbom zbog scene nasilja u obitelji

Petra Rukav 05.12.2017.

Gameplay trailer za nadolazeći Detroit: Become Human zbog scena o zlostavljanju djeteta u obitelji zgrozio je mnoge, a novopečene kritike pristižu iz raznih kampanja za djecu te zastupnika u britanskom parlamentu.

Glavna dizajnerica Beyond: Two Souls i Heavy Rain naslova osnovala novi studio

Petra Rukav 08.11.2017.

Bivši zaposlenici razvojnog tima Quantic Dream ponovno su se okupili na jednom mjestu, a njihov novi studio nastojat će raditi na igrama za ljude koji vole serije poput Breaking Bada ili Fargo.

David Cage progovorio o kontroverzi vezanoj za Detroit: Become Human

Petra Rukav 01.11.2017.

Tema obiteljskog nasilja centar je posljednjeg gameplay trailera za Detroit, koji je prikazan tijekom PlayStation konferencije u Parizu, što je, naravno, dovelo do rasprave.

Quantic Dream Specijali

Igrao sam Detroit: Become Human dva sata i bilo je vrlo napeto

Igor Belan 24.04.2018.

Detroit: Become Human priča je o bliskoj budućnosti gdje androide kupujemo kao danas smartfone, a služe nam kao prijatelji, ljubavnici, domaćice pa čak i policajci. Evo kako sam se proveo igrajući prva dva sata igre.

Quantic Dream Igre

Detroit: Become Human

Zoran Žalac 13.06.2016.

Detroit: Become Human priča je o bliskoj budućnosti gdje androide kupujemo kao danas smartfone, a služe nam kao prijatelji, ljubavnici, domaćice pa čak i policajci.

Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection

Zoran Žalac 13.03.2016.

Osjetite napetost interaktivnih filmova, pardon – igara, koje se u najnapetijim trenutcima mogu odigrati i bez vaše interakcije! Dva hita Quantim Dreama remasterizirana po cijeni jedne igre.