HCL.HR

Treyarch

Developer

Treyarch Recenzije

RecenzijaCall of Duty: Black Ops Cold War

Hrvoje Smoljić 29.11.2020.

Sedamnaesti Call of Duty po redu donosi neke inovativne ideje, ali ne tamo gdje biste to inače očekivali. Single-player kampanja je vrijedna pažnje, ali isto se ne može reći za multiplayer komponentu.

RecenzijaCall of Duty: Black Ops 4

Igor Belan 24.10.2018.

Call of Duty: Black Ops 4 dobro nas je dobro zabavio u svim svojim modovima, pogotovo u Blackoutu, ali učinio i pomalo tužnima. Evo zašto i kako je na kraju prošao u našoj recenziji.

RecenzijaCall of Duty: Black Ops 3

Zoran Žalac 27.11.2015.

Zaboravite nakratko na teror s Bliskog istoka, u budućnosti kakvu nam donosi novi Call of Duty ionako ćemo se boriti protiv robota koji nemaju religijska uvjerenja.

Treyarch Vijesti

Umro je glumac koji je glumio jednog od najpoznatijih negativaca Call of Dutyja

Zoran Žalac 27.12.2023.

U 56. godini života preminuo je portorikanski glumac Kamar de los Reyes, poznat po ulozi Raula Menendeza u Call of Duty igrama.

Call of Duty: Black Ops IIII – ono kad je CoD zanemario single-player

Zoran Žalac 12.10.2023.

Na današnji dan prije pet godina lansiran je Call of Duty: Black Ops 4, pardon – IIII, prvi koji je serijalu donio battle royale mod umjesto tradicionalne SP kampanje.

Black Ops 3 skoro je bio igra otvorenog svijeta, procurile nikad prije viđene slike

Lovro Maroševac 27.12.2022.

Treći dio Black Ops serijala veći se dio svog razvojnog vremena razvijao kao igra otvorenog svijeta, o čemu je već bilo govora, no sada smo konačno dobili prikaze istog nakon što su neke slike iscurile na Redditu.

Pojavila se hrpa detalja o otkazanoj kampanji za Black Ops 4, bila je totalno drugačija od svega u Call of Dutyju

Zoran Žalac 10.08.2022.

Netko se dočepao hrpe informacija i materijala o single-player kampanji igre Call of Duty: Black Ops 4 koju nikad nismo dobili. Da je takvo što bilo ostvareno, možda bismo Call of Duty sad gledali drugačije.

Prekosutra kreće 4. sezona u Call of Duty: Warzone, stiže novi Gulag

Domagoj Plantak 15.06.2021.

U četvrtak povodom četvrte sezone Cold Wara i Warzonea opet dolazi brdo sadržaja. Već standardno očekujemo nove mape, modove i oružja, a tu je i novi Gulag.

Treyarch Specijali

Nema rezultata

Treyarch Igre

Call of Duty: Black Ops Cold War

Zoran Žalac 24.08.2020.

Sedamnaesti Call of Duty po redu odvodi nas u eru Hladnoga rata – špijunaže, propagande i podijele svijeta na dva bloka.

Call of Duty: Black Ops 4

Zoran Žalac 14.03.2018.

Call of Duty: Black Ops 4 donosi nikad širi arsenal oružja, mješavinu futurističkog i tradicionalnog ratovanja, tri mape Zombies moda te potpuno novi Battle Royale mod. U svemu tome žrtvovana je jedino singleplayer kampanja.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?