HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 202917 Hitova
*

Lewka

• 5424
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
Re: Što ste sanjali?
« Odgovori #255 : 14. Kolovoz, 2008., 13:45 »
ja i kris pontijus iz đekesa smo bili u nekom portunu i neka kuja nas zalijevala fekalijama iz šmrka, pa sam izašao vani i oprao se i došao je josh homme (pjevač qotsa) i namjestio mi frizuricu da bude ko njegova, zagrlio me i potapšao po guzici i rekao: "no homo" :wildboy: i ja sam njega x(((
Хрватска саjбер лига за победу!

s h u m a . o r g  :approve

*

Pičkica

• 1765
  • Prince`Charming
« Odgovori #256 : 14. Kolovoz, 2008., 18:41 »
Plašiš me.  :wildboy:
JA SAM TOLKO PAMETAN DA VI TO NEMORETE UOPĆE SKUŽIT KOLKA  JE TO PAMET

Kako mu je pimpek letio na sve strane, straaaaaaaaaaaašno...

*

$h4d0w

• 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #257 : 22. Kolovoz, 2008., 21:50 »
Opet geek san. :wildboy:

Sanjao sam da su na cijelom Krku postavili wireless i da sam se prek laptopa (koji inače neam) spojio i surfao hcl-om. :geek:
>> Last.fm Profile

>> Xfire Profile

*

duksy

• 10253
    • hcl
« Odgovori #258 : 25. Kolovoz, 2008., 13:59 »
kako volim kad se probudim i sjećam se skoro čitavog sna.

Prvo je bio neki u stilu I am legend filma, bježao sam od nekih zombi kuraca koji su se pojavljivali po noći,vamotamo. Al taj je nepovezan s ovim drugim. Drugi owna.

Prvo sam bio u razredu, još kod neke profesorice iz osnovne, ali s razredom iz srednje. Dogovarali smo se di ćemo na ekskurziju, tko će ić, s kojim ćemo razredom, i te pizdarije. Onda ide neka weird scena vezana uz mamojebene pokemone: ležali smo na podu u parovima, dvoje po dvoje, i svatko je birao svog pokemona. Poanta tog sranja s pokemonima mi se nije do kraja razjasnila, jer se u međuvremenu neka slatka cura zamijenila s tipom koji je bio sa mnom u paru. Tako je ona završila sa mnom u ležećem položaju, a moja ruka se ubrzo našla u njenim gaćicama. Tako smo se veselili neko vrijeme, kad se ona iznenada sjetila da ujutro idemo na ekskurziju, pa se neće stić naspavat, izvadila mi ruku iz gaćica, i rekla da idemo doma. S tužnim facial expressionom složio sam se s njenom tvrdnjom, iako me obuzela neodoljiva želja da je plesnem. Krenuli smo prema kući, nekako se iz te pripizdine u kojoj smo bili našli na meni poznatom putu od Gripa prema doma, gdje smo sreli i neku seljanku, njenu prijateljicu, koja se razbacivala neduhovitim dosjetkama. Uputile su se drugim putem, ja sam nastavio prema kući, kad sam vidio hrpu nabrijanih auta (valjda od silnog gledanja NFS trailera sinoć), no zabrinjavajuća je bila činjenica što su ih vozili panduri. Nisam skužio jel se panduri utrkuju jedan s drugim, il su to urbana presretačka vozila s kojima hvataju momke koji voze prekomjerenom brzinom. Oprezno i užurbano sam prešao cestu, da me nebi koji od pandura pregazio, i ušao u neki dućan u kojemu se odvijala jebena pljačka. Neobrijani tip s ganom je prijetio svima i pričao neke pizdarije o svom životu. Pokušao sam bit neuočljiv i izać iz dućana, no skužio me je i izderao se da se vratim natrag inače će mi sasut par metaka u mozak, kurac palac, klasika. Odlučio sam pokušat urazumit čovjeka. Upitao sam ga što uopće želi, a on je, ko iz topa, ispalio: "CIGARETE I ČOKOLADU!" Blijedo sam pogledao prodavača koji tipu s ganom neće da besplatno da jebene cigarete i čokoladu. Nakon što smo odabrali čokoladu, predomislio se u vezi cigareta, i rekao da umjesto nje želi žilet. Kad smo uzeli žilet, iz nekog razloga me je počeo s njim rezat po nozi, a ja sam se derao kako nije normalan. Opet sam se našao u razredu, kod neke nepoznate profesorice, koja mi je pizdila kako sam cijele godine bio na možda 5-6 satova matematika, kako nemam ni knjige, i kako ubrzo pišemo nacionalne ispite.

Onda sam se probudio.
Mamojebeni snovi.

*

Lewka

• 5424
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #259 : 25. Kolovoz, 2008., 15:36 »
Kad smo uzeli žilet, iz nekog razloga me je počeo s njim rezat po nozi, a ja sam se derao kako nije normalan :hihi:

sanjao sam da sam bio na nekom partiju, a ujutro mi popravni iz matiše (sutra je zapravo :(( ) i sve se mislim otić doma učit malo, al sam ostao na partiju i trljao pičku nekoj :(
Хрватска саjбер лига за победу!

« Odgovori #260 : 25. Kolovoz, 2008., 15:56 »
jebate puno pički dirate u snu  :(
Svaka drolja zna da ja sam taj
mator pravi nabildovan kao drevni zmaj

Mobilni fontele mi zvoni mala šipu, haklam soni.

« Odgovori #261 : 25. Kolovoz, 2008., 21:22 »
Duksy prelud ti je san  :thumbs:

*

majmun

• 753
  • pe'šest
« Odgovori #262 : 12. Rujan, 2008., 21:25 »
sanja sam jedan od najtužnijih snova u životu
kao ja sam umra sa 5-6 godina, ne sićam se kako, pa sam se vratija za 10-11 godina ispred kuće gdje je bila moja mater
onda me pogledala i prepoznala pa počela plakati i pričati kako sam umra i tako to, u mislima sam se vraćao u prošlost dok je u pozadini svirala pisma Dont cry

ORILO GORILO, JEBE SE NAMIN, TORNADO NADIN, VAJIK JE S VAMIN!

*

beaver hunter

• 7243
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #263 : 14. Rujan, 2008., 22:30 »
volim duksija. dobro pričaš. shvatio sam da ću više počet cijenit ljude koji znaju pričat.  :(

kul san btw.  :ementaler:
Skini besplatnu smartphone aplikaciju --> Vatreni
InPublic.hr - check it out!
Personalna himna - Beaver Hunter

*

duksy

• 10253
    • hcl
« Odgovori #264 : 14. Rujan, 2008., 23:17 »
pusa davore  :winknkiss:

*

black_out

• 4118
  • #IgračVrata
« Odgovori #265 : 15. Rujan, 2008., 15:02 »
Sanjao sam nekakvu raspravu na HCL-u.
LOL  :thumbs: :mrgreen:
hardcore gamer | rapist | nerd | cis scum | misogynist |

*

Pičkica

• 1765
  • Prince`Charming
« Odgovori #266 : 19. Rujan, 2008., 23:54 »
Jebeni snovi me pucaju. Uglavnom, bivša koja je jebozovna i javlja mi se stalno a ja je nemogu podnit... A san je bio da sam je zvao nakon rođendana doma i izjebao ko Don Kaćunko maloga ministranta. A sad... nebi je zva jel se ne želim emotivno vezat (veze, kurac ovo ono) uz nju jer mi ide samo nakurac, doslovno.  :wildboy:
JA SAM TOLKO PAMETAN DA VI TO NEMORETE UOPĆE SKUŽIT KOLKA  JE TO PAMET

Kako mu je pimpek letio na sve strane, straaaaaaaaaaaašno...

*

waka

• 641
« Odgovori #267 : 22. Rujan, 2008., 14:35 »
Irudati koji kurac sam sanja..
Da vozim kabriolet sa jednom žemskom.. po poljani.. i da mi majka priroda govori da neću nikad moći sve tajne otkriti, a ja odgovaram nešto tipa "vidjet ćemo još" ili "daj mi šansu" neki kurac.
I pukne zemlja, i korijen probode dotičnu žensku u autu i zabije je u planinu iznad tunela, a ja odletim 50 metara u tunel negdi. I dođem do nje, kažem da mora preživiti da je već jedan život umro i da nebi bilo o.k. od nje da sada umre, da je kozmos u ravnoteži.. ali ipak, umrla je, i sada trčim po tunelu i tada sve to postane kao neki film i čuje se glas, kao, pripovjedač, "mrzio je mržnju dok ga nije dovela do ludila i ubila. Liječnici su mišljenja da da je ostao na mjestu i čekao pomoć, preživio bi" i kao zadnja scena skačem sa nekakva balkona u tunelu.

Ono, probudija sam se cili sjeban i paraliziran i ostatak noći sam se vrtija. Divno >_>

« Odgovori #268 : 22. Rujan, 2008., 14:40 »
boktejebo.

« Odgovori #269 : 22. Rujan, 2008., 14:41 »
 :ave:
Svaka drolja zna da ja sam taj
mator pravi nabildovan kao drevni zmaj

Mobilni fontele mi zvoni mala šipu, haklam soni.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9