kako volim kad se probudim i sjećam se skoro čitavog sna.
Prvo je bio neki u stilu I am legend filma, bježao sam od nekih zombi kuraca koji su se pojavljivali po noći,vamotamo. Al taj je nepovezan s ovim drugim. Drugi owna.
Prvo sam bio u razredu, još kod neke profesorice iz osnovne, ali s razredom iz srednje. Dogovarali smo se di ćemo na ekskurziju, tko će ić, s kojim ćemo razredom, i te pizdarije. Onda ide neka weird scena vezana uz mamojebene pokemone: ležali smo na podu u parovima, dvoje po dvoje, i svatko je birao svog pokemona. Poanta tog sranja s pokemonima mi se nije do kraja razjasnila, jer se u međuvremenu neka slatka cura zamijenila s tipom koji je bio sa mnom u paru. Tako je ona završila sa mnom u ležećem položaju, a moja ruka se ubrzo našla u njenim gaćicama. Tako smo se veselili neko vrijeme, kad se ona iznenada sjetila da ujutro idemo na ekskurziju, pa se neće stić naspavat, izvadila mi ruku iz gaćica, i rekla da idemo doma. S tužnim facial expressionom složio sam se s njenom tvrdnjom, iako me obuzela neodoljiva želja da je plesnem. Krenuli smo prema kući, nekako se iz te pripizdine u kojoj smo bili našli na meni poznatom putu od Gripa prema doma, gdje smo sreli i neku seljanku, njenu prijateljicu, koja se razbacivala neduhovitim dosjetkama. Uputile su se drugim putem, ja sam nastavio prema kući, kad sam vidio hrpu nabrijanih auta (valjda od silnog gledanja NFS trailera sinoć), no zabrinjavajuća je bila činjenica što su ih vozili panduri. Nisam skužio jel se panduri utrkuju jedan s drugim, il su to urbana presretačka vozila s kojima hvataju momke koji voze prekomjerenom brzinom. Oprezno i užurbano sam prešao cestu, da me nebi koji od pandura pregazio, i ušao u neki dućan u kojemu se odvijala jebena pljačka. Neobrijani tip s ganom je prijetio svima i pričao neke pizdarije o svom životu. Pokušao sam bit neuočljiv i izać iz dućana, no skužio me je i izderao se da se vratim natrag inače će mi sasut par metaka u mozak, kurac palac, klasika. Odlučio sam pokušat urazumit čovjeka. Upitao sam ga što uopće želi, a on je, ko iz topa, ispalio: "CIGARETE I ČOKOLADU!" Blijedo sam pogledao prodavača koji tipu s ganom neće da besplatno da jebene cigarete i čokoladu. Nakon što smo odabrali čokoladu, predomislio se u vezi cigareta, i rekao da umjesto nje želi žilet. Kad smo uzeli žilet, iz nekog razloga me je počeo s njim rezat po nozi, a ja sam se derao kako nije normalan. Opet sam se našao u razredu, kod neke nepoznate profesorice, koja mi je pizdila kako sam cijele godine bio na možda 5-6 satova matematika, kako nemam ni knjige, i kako ubrzo pišemo nacionalne ispite.
Onda sam se probudio.
Mamojebeni snovi.