Al dobro, opet sam neki sjeban san imao
Kao, ja i MIRKO FILIPOVIĆ se idemo tući na vrhu neke zarasle piramide i uskoro se rastavimo i počnemo u principu samo sudjelovati u sveopćoj fešti koja je usljedila u nekom selu. Krcato ljudi, okreću je janjci, puca se iz kubura, djeca šeću psiće, ljudi piju.. odjednom, djeca se onesvjeste, smršave 20 kila i sklupčaju u fetus položaj.
Ljudi ono panika, koji je ovo kurac, majke plaču.. odjednom se to počne dešavati i s psićima, a uskoro i sa svim ljudima u selu, osim nas 3-4.
I sad, ostali ja, Smaug i još jedan frend i istražujemo šta ima u pustom selu. Izađemo na ulicu i prolaze auti, ali nisu to auti, nego samo.. ne znam HAUBA od auta s obje strane. Ljudi u njemu nemaju oči, usta, uši nego su napravljene nožom ili nešto. Mi ih zaustavljamo, mašemo rukama, a oni rade iste poteze kao mi i samo prolaze. NETKO je htio da mislimo da je sve normalno kao, al se malo sjeba,, Pojavljuje se neka mršava baba s nateklim rukama i nogama, popucalih kapilara, i s najodvratnijim okom ikad umjesto slinavih usta. 3 oka je imala jel
I sad ja to govorim svojim frendovima, oni mi govore da ludim i da sam zarazan i tjeraju me da pijem ljekove, a ja to prihvaćam. Odjednom se pojavljuje neka žemska na konju sa motornom pilom i ovom frendu sasjeće glavu od čela do usta, kao SALAMU recimo. Mene udre sjekirom u vrat i prepolovi ga i tu usljedi mrak, završetak sna.
ALI HAH!
Opet sam ušao u san i vrisnuo jednom kao STRAŠNO dok mi nije još jednom sjekirom zamahnuvši otkinula i ostatak vrata. Kraj.