evo da vam se javim sa malo više od pola pređenog puta no fap-a,,,,55 dana bez drkice
al ne obične ne drkice, nego baš hard mode bez ikakvih primisli i maštanja o seksualnim stvarima kad sam sam sa sobom.
u početku je bilo jako teško ne misliti na te stvari, al eto, čovjek se navikne! i da...jako je ludo.
doša sam do razine da počinjem sanjati konstantne sukobe, razne fajtove i bizarnosti u snovima. a onda se probudim usred noći sa eksplozijom, pucnjem i sl.
tzv. explosion-head syndrome. to je navodno jako stresno i strašno,a realno i je. ali ja sam baš dobre volje, kao na nekom prirodnom tripu.
doduše to se ne događa zadnjih 5-6 dana zbog dobivenih par polucija, valjda.
i što drugo...osjećam tu seksualnu energiju po cijelom tijelu. ne da sam napaljen, jer ne dopuštam to sam sebi, (osim kad sam vani vikendom
)
nego baš neka moć. vidim neku žensku vani i ispuni me ta luda energija. a koliko su žene ljepše i zgodnije da ne govorim.
samopouzdanje je na vrhuncu....mislim, kad si u takvom stanju nije te ni briga "što će drugi misliti", koliko god jeftino zvučalo. i to je super.
u svakom slučaju, prava stvar. al eto, na ovom putu moram biti spreman i za loše dane. jer taj EGO te napadne i fizički i psihički.
recimo, od 20inekog pa do 40og dana libido mi je bio na nuli. psihički nisam pao, manje više sam dobre volje.
u biti, najbolja stvar kod svega ovoga je što si često super volje, iz čista mira.