Kakve kazne šta

Neznam od kud ti te ideje za nekakvo snižavanje ocjene, valjda je jasno da ljudi gledaju i globalnu ocjenu korisnika i dok vide ovakvu razliku znaju da nešto ne štima.
Wii U nije usporediv po nijednom parametru jer ga jedan promil gejmera na svijetu posjeduje. Ova igra nije niti će izać na Wii U.
A gdje to piše da je ovo reca za konzolaške verzije, ova jedna rečenica?
Osobno sam imao prilike zaigrati dobar dio Arkham Knighta na Xbox One konzoli dok je naš Ante mlatio zlikovce Playstation 4 verzije na kojima se igra vrti zbilja solidno bez padova u framerateu. Dapače priloženi video se zove "Prvi pogled na PC veziju"

PC verzija očito nije uračunata u jednadžbu ocjene.
Dakle, ljudi su pokrenuli igru na PC-u, zgrozili se, došli tu pogledat/pročitat recenziju i vidjeli abnormalnu ocjenu koja nema veze sa njihovim iskustvom. Zbunili se, naljutili nez i počeli trolat u komentare da koji k.
Nemoraš se sekirati (iako mi je drago da se malčice ljutiš jer ti je očito jasno da ste falili malo s ovim) jer nikog nije briga za taj broj, smanjivanje istog ili povečavanja nakon par mjeseci.
Mene osobno ni najmanje pošto me igra niti nije nešto naročito privukla.
Po MENI je apsurdno dat nečem 9/10 ako je igra za mnoge apsolutna NULA na jednoj od tri platforme, a istovremeno je ta platforma ona na kojoj se rekao bih večina posjetitelja ovog sajta igra, što sada u ovom kontekstu i nije najbitnije ali je očito.
Na kojoj konzoli/platformi/robotu netko igra i koju "verziju" igra nebi trebalo biti u prvom planu jer je igra kao takva jedna cjelina i kao jedna cjelina bi se trebala ocjeniti. PC fail je dio te cjeline.
Nadalje, jedna moja iznimno subjektivna komparacija u vidu hcl ocjenjivanja. Da jedan W3 koji je objektivno veća, šira, dublja, duža i nadasve inovativnija igra dobije manju ocjenu od ove očite ušminkane reciklaže je baš wtf. Nebi dalje od tog u OT.