Ja odustajem od vas zombija

koliko vam se puta mora napomenuti da sam ja shvatio sve o priči, ali da mi je glupo prenapuhana i prepotentna tamo gdje je mogla biti jednostavna. I što mi ovaj tekst koji si zalijepio (koji je btw isti u 2 linka dok u trećem ne radi, a završava sa To Be Continued) govori? Da je sve o priči rečeno na samom početku i na samom kraju igre, dok u ostatku (famoznih 80% o kojem drobim već ohoho) se ništa ne događa. Osim toga, to je pozadina priče. Sama priča koja se događa u tom trenutku s Bookerom i Elizabeth u toj realnosti zbilja nema smisla jer u tom trenutku u toj realnosti njima je u više navrata cilj stići negdje, krećući se po toj pozadinskoj priči, a da u konačnici nigdje ne stignu, osim na početak pozadinske priče negirajući uopće važnost ove igre (po pitanju priče dakako) kao igre, srozavajući je na nekakav film koji se odvija u pozadini dok mi pucamo po tu tamo nekim policajcima i teroristima. Da je Booker u jednom trenutku igre imao izbor onda bih rekao aha okej ova priča je važna zato i zato pa se zato i zato razlikuje od svih ostalih univerzuma, nego NE, apsolutno suprotno - koliko se na kraju da zaključiti varijacije su minimalne i na kraju sve ima isti ishod
što bi po nekim tumačenjima after credits scene moglo značiti da krug nije uopće prekinut jer se Booker ponovno nađe nad Anninim krevetićem u nepoznatoj točki vremena.
@maxim.x: najjače mi je kako vi ljudi ne znate čitati. 80/100 znači da mi se IGRA nije svidjela? 80/100 je loša ocjena? Kriste Bože gori ste od Sony fanboysa na Reboot.hr forumu.
Ozbiljno neću više trošiti vrijeme na vas.
EDIT: Al zbilja mi je fascinantno vaše razmišljanje. Dakle ako ti se priča ne sviđa nisi ju skužio. Da si ju skužio svidjela bi ti se. To je kao da govorite nekome tko ne voli sladoled od čokolade (primjer nečega što 99% ljudi voli) da nije skužio njegov okus. I da je glup. I da ga proba kad bude stariji.
Malo se pogledajte u ogledalo ekipa.