avantura, Cozy Game PalsDatum izlaska: 22.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
pa šta si mislijo lolloollool? :2712: :bananko: :1629:
meni radi na low i jos trzat zna a to mi je bezveze :tired:
daj ono raspiši se....plizzzzzznije mi dovoljno samo "igra će ownat"
presao jednom, a na drugom kompu sam na pola, pa sad i to da zavrsim.Uglavnom, fino... nisam navikao u codu na sp (kao vjerovatno ni niko ovde), pa mi dodje previse onih neprijatelja, i svega...Ono sto mi se svidja kod Dragunov snipera, mozes pucati jako brzo, poluautomatski. Dobar fazon sa c4, postavis, pa bjezis i aktiviras.Fino je i uradjeno ono da im 'vratis' bombu, ako bomba padne jako blizu tebe, mozes im je vratit (nade geeks fof now )Kako radi...c#1a64 3200+, 1gb ddr2, 7600gs, @1024*768, optimal sys settingsonako,moze proci, valjalo bi koji frame vise, pogotovo za mp, mapa je po noci, pa dosta efekata ima, al uglavnom moze se igratc#2a64 x2 4400+, 2gb ddr, 8600gts, @1024*768ovde sam igrao samo 2-3 minuta, al ide glatko, mada cu uraditi podesavanja grafike, pokusati malo napucati, pa da vidim kako ide...
evo predjoh jos jednom...znam da je nesto najavljivano, al' cini mi se da mozes pucati kroz odredjene 'barijere' dok kroz druge ne...npr, covjek na prozoru zgrade, koji preko kojeg su zakovane daske, ja tucen snipom, njemu nista, saspaem rafal, opet nista, a npr par likovi stoje iza neke zeljezne, bez ikakvih rupica na njoj, limene ograde, i pucam kroz nju, i skidam ih.I ne znam da li je najavljivno, da se kao moze unistavati odredjeni djelovi pame, ja sa grenade launchherom opalim po nekim daskama, stracara neka, i nista btw,sad sam ga presao na ovoj drugoj masini, na 1280*1024, radi fino
Evo moj mali review:Pozitivno:GrafikaZvukAtmosferaOdlicne animacijePucanje kroz zidRecoil kod nekih oruzjaAim, oni dodaci na oruzju, jao :))AI odlican, pogotovo na najtezem levelu.Protutenkovsko oruzjeLose:Nema prikaza sprint baraDragunov nema ni mrvicu recoilaDim od raketa (ono kad trcite prema svom tenku)Aim and jump shoot, isto kao u CoD2, steta sto su opet dozvolili tu gkupostNa [email protected], 2Gb ram i x1950 (nije clockana) se vrti u 50 FPSa na 1280 rezi, texture settings na Extra, bez AA, sve ostalo ukljucno, vidljiv pad performansi (za oko 20fps) kad se ukljuci AA.Sad mi se neda clockat grafu da bi mogo igrat s AA al kad full igra izadje sigurno :)A jos treba cekat da ATI izda nove drajvere koji ce izvuc jos koji FPS iz CoD4
Inace apsolutno se slazem s madmanovim review-om osim sto meni pase sto je dozvoljen jump and shot .Nedivljivi sprint bar ne mora biti nuzno losa stvar doduse; s vremenom ce se stec osjecaj koliko se moze trcat i kada.Sva oruzja u demo-u su fenomenalno napravljena izuzev dragunova koji uistinu ima mizeran recoil. Grenade launcher uopce nije toliko jak kao sto sam mislio; prilicno dobro je napravljen stovise .Obicne granate se ne mogu bacat kilometrima daleko kao sto je bio slucaj u prethodnim cod-ovima i raidus stete im je smanjen ; sto je jedan veliki plus od mene posto su mi grante inace uvijek ubijale gust igre. Takoder zgodno je napomenuti da se mogu pokupiti vec bacene granate i da su odsada granate cookable po defaultu.Flash granate su fenomenalno napravljene ; probajte micat view lijevo-desno dok ste zasljepljeni; odlican graficki efekt a i zvuk je podjenako dobar.Grafika meni nije nista fenomenalno ; ugodna oku definitivno ali nista revolucionarno; s druge strane igra je fenomenalno optimizirana i bez ikakvih zastoja sam mogao igrat na maximalnim detaljima.Ukratko singleplayer je odlicno napravljen; sad se ceka mp :)