Okej...
Upravo sam proveo nekakvih 5 sati u igri radeći gotovo ništa...
Igra je ogromna, ali stvarno ogromna. Otić na Himalaju i u apsolutnoj tišini ukrast onaj dragi kamen.
Atmosfera, snježna mećava, prigušivači, stealth je barem 100x bolje napravljeno nego li ona MW2 snježna misija sa Soapom.
Znam da se nemogu mjerit, ali tamo je misija pokušala filmskim scenarijem zrulat, a vodila je igrača za ruku, za razliku od ove koja ipak traži pravi skill i taktiku.
Što se stealtha tiče, ovo je vrh. Ne samo što se tiče gameplaya, nego toliko oružja pogoduje tom načinu igranja da je to milina.
Šteta što nisam snimao točno tu misiju, ali desila mi se savršena situacija. Na svu sreću pod trow opciju bili su mi noževi.
Uletim u snježnu bazu, lijevo podjelim jedan headshot neprijatelju na 9 sati, 3 m desno imao jednog neprijatelja kojeg riješio takedownom i odmah bacio nož na sljedećeg udaljenog pet m (ali perk bacanje noževa).
Da bi mi na to troje tihih ubojstava naletio još jedan lik kojeg sam također riješio nožem van QTE takedowna. Ono rulanje na najjače.
Rijetko koji FPS pruža toliko zadovoljstva. Igra je stvarno čudo. A tek sam zagrebao i projahao prvog slona.
Zrulalo sam i jedan outpost master --> skill, zabava, dizanje stealthaškog ega. (ma šta mi to god značilo).
O.o
Kako rula onaj bacač koji dođe kao sidearm.
Općenito oružja su 10/10. Crafting je također savršen. Side misija je toliko da je to za nepovjerovat.
Baš mi se čini da je količina svega u igru valjda FC3 x3. Raznolikost tih side misija je isto za svaku pohvalu. Ma nema šta, igra je zrulala totalno.
Sada sam se priviknuo i na živine koje smetaju...