RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Kruze neke price po netu da bi trebala da se pojavi i nova vrsta questa. Nesto kao ako spektejtas prijatelja koji pobijedi, znaci mora pobijediti, kao predjes quest a reward je klasicni pack.
Dobro su napravili s ovim novim questom od kojeg dobijes pack jer ce jako pomoci novim igracima kojima svaka karta znaci puno. Sigurno je jako tesko novim igracima poceti igrati, pogotovo ce biti nakon BRM, drago mi je sto im pomazu na ovaj nacin. Mislim da bi trebali imati jos neku "trening" opciju za bolje upoznavanje s kartama i razlicitim mehanikama igre.
Ja sam zavrsio na 20. ranku jer mi nije bitno koji sam rank posto ocu samo zlatnog roguea a prelako je winat na 20. ranku oko 50 winova po danu
Citat: Dodo21272 - 01. Travanj, 2015., 13:26Ja sam zavrsio na 20. ranku jer mi nije bitno koji sam rank posto ocu samo zlatnog roguea a prelako je winat na 20. ranku oko 50 winova po danu IMO, ni ne isplati se previše truditi oko rankeda ako ne planiraš doći barem do Rank 5, jer na kraju mjeseca svejedno previše opadneš.Mislim, svejedno ti je da li ćeš na početku mjeseca biti 18. ili 21. Rank, ako si na kraju bio 12,13. (možda i manje), što i nije baš prelagano za dostići..
Citat: Piccolo - 01. Travanj, 2015., 13:37Dobro su napravili s ovim novim questom od kojeg dobijes pack jer ce jako pomoci novim igracima kojima svaka karta znaci puno. Sigurno je jako tesko novim igracima poceti igrati, pogotovo ce biti nakon BRM, drago mi je sto im pomazu na ovaj nacin. Mislim da bi trebali imati jos neku "trening" opciju za bolje upoznavanje s kartama i razlicitim mehanikama igre.pa na normalu se mogu sasvim dovoljno upoznat sa kartama bar sam ja tako prvo sam igro samo normal dok nisam wino oko 600 normala nisam ni gledao ranked ni arenu zato jer nisam znao jos sve karte i kakve druge klase karte igraju..
Citat: Dodo21272 - 01. Travanj, 2015., 13:41Citat: Piccolo - 01. Travanj, 2015., 13:37Dobro su napravili s ovim novim questom od kojeg dobijes pack jer ce jako pomoci novim igracima kojima svaka karta znaci puno. Sigurno je jako tesko novim igracima poceti igrati, pogotovo ce biti nakon BRM, drago mi je sto im pomazu na ovaj nacin. Mislim da bi trebali imati jos neku "trening" opciju za bolje upoznavanje s kartama i razlicitim mehanikama igre.pa na normalu se mogu sasvim dovoljno upoznat sa kartama bar sam ja tako prvo sam igro samo normal dok nisam wino oko 600 normala nisam ni gledao ranked ni arenu zato jer nisam znao jos sve karte i kakve druge klase karte igraju..Mislis casual? Nemaju svi strpljenja i vremena da igraju 600 partija da nauce osnove igre i razlicite efekte. Stavljajuci neki trening mod gdje ces startati s napravljenim deckom i uciti razlicite klase, efekte karata i mehaniku igre moze drasticno ubrzati upoznavanje novih igraca s igrom i zadrzati ih.