avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ma EU Nordic & East je najgori server na kojem sam igrao. Igrao sam na Westu, Eastu i Americi. East ima toliko jadnika da je to za ne povjerovat. Dosta mi i Poljaka, Hrvata, Srba, Bosanaca i Grka. Znam da generaliziram ali 90% ljudi nema dobar pristup igri, to je zalosna istina.
Citat: imagineak - 29. Siječanj, 2015., 15:45Ma EU Nordic & East je najgori server na kojem sam igrao. Igrao sam na Westu, Eastu i Americi. East ima toliko jadnika da je to za ne povjerovat. Dosta mi i Poljaka, Hrvata, Srba, Bosanaca i Grka. Znam da generaliziram ali 90% ljudi nema dobar pristup igri, to je zalosna istina.Ja uzivam igrati na americkom serveru. Ljudi su zabavni,zajebancija vrhunska skoro svaki match,ljudi i kad su bezobrazni ili "trolaju" opet igraju na nivou jer i sami kuze da su sjebali i ispricavaju se do nebesa vodili ili gubili. Dosta je zajebano dizati elo jer silver-gold igraju dosta dobro,bolje nego 95% golda na eune. Eune je definitvno najgori server sto se tice ljudi jer svi su nabrijani ko sivonje.