avantura, Cozy Game PalsDatum izlaska: 22.10.2024.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Evo nakon malo igranja, mogu reći da je igra dobra, iako je mogla biti bolja Šteta da ju nisu napravili sa free rom-om i sa malo više nabrijavanja i onda bi to bio najbolji NFS ikada, ovako je samo neki prosječan NFS
Citat: Downloading - 19. Rujan, 2009., 15:39Evo nakon malo igranja, mogu reći da je igra dobra, iako je mogla biti bolja Šteta da ju nisu napravili sa free rom-om i sa malo više nabrijavanja i onda bi to bio najbolji NFS ikada, ovako je samo neki prosječan NFS I što bismo dobili? Jedno te isto smeće kao unazad nekoliko godina. To što si upravo nabrojao je i kočilo ovaj serijal. Želiš free roam modus i nabrijavanje? Igraj San Andreas.
koji ti je vrag, zašto uploadaš png-e?
Stavljaj rađe u jpg, slika bude i do 10 puta manja. Koliko si vremena uopće to uploadao? Ono svaka slika ima 2-3 mb.
(Kao što ste primijetili promjenio sam ekstenziju, sada uslikam u PNG umjesto JPG pa je i veličina slike oko 2MB te sada uppam[/b] na Imagesforme)
mislim možda armor tebi nije s obzirom da svaki dan čarđaš na pekove vukova traktorom nebi li obranio svoje stado i bio nagrađen volanom, al mi čije je najveće uzbuđenje jel ću se probudit s erekcijom ili ne, se bojimo saw igre.
Zašto neigraš iz kabine?