HCL.HR

Electronic Arts

Izdavač

Američka izdavačka kuća u čijem su vlasništvu neki od najboljih studija u industriji videoigara, poput BioWarea i DICE-a. Osim planetarno popularnih serijala kao što su Mass Effect, Dragon Age, Battlefield, The Sims i Need for Speed, EA također ima svoj sportski ogranak zadužen za simulacije nogometa, košarke, hokeja, američkog nogometa te borilačkih sportova.

Electronic Arts Recenzije

RecenzijaEA Sports FC 24

Dominik Vadas 02.10.2023.

EA Sports FC 24 donosi nekoliko pozitivnih promjena i najbolji gameplay godinama unazad, no to nikako neće biti dovoljno da se propisno udalji od svog bivšeg kodnog imena.

RecenzijaImmortals of Aveum

Josip Klanfar 09.09.2023.

Electronic Arts donosi nam novi svijet magije i drugačiji način napucavanja. Je li dobro izaći iz okvira, ili se treba bolje držati provjerene formule?

RecenzijaStar Wars Jedi: Survivor

Hrvoje Smoljić 26.04.2023.

Cal Kestis je stariji i mudriji Jedi vitez, a Star Wars Jedi: Survivor ne samo da je bolja igra od Fallen Ordera, nego je i jedna od ponajboljih Star Wars igara ikad napravljenih.

Electronic Arts Vijesti

Bivši producent Dragon Age serijala kaže da će Veilguard biti prva DA igra sa zabavnom borbom

Zoran Žalac prije 4 dana

Nekadašnji producent Dragon Age serijala, koji na novoj igri radi kao konzultant, stao je u obranu akcijske izvedbe tvrdeći kako će borba prvi put u Dragon Ageu biti stvarno zabavna.

EA Sports FC 24 uskoro dolazi na EA Play i Game Pass pretplate

Zoran Žalac prije 6 dana

Europskom nogometnom prvenstvu u virtualnom obliku moći ćete pristupiti i bez kupovanja igre EA Sports FC 24 kada ista sljedećeg tjedna dođe na pretplatu.

BioWare kaže da je Dragon Age: The Veilguard još uvijek taktička igra

Zoran Žalac prije 7 dana

Doznali smo niz detalja oko igre Dragon Age: The Veilguard, a iz BioWarea su poručili kako nisu odustali od taktičkog elementa u borbi.

Kreator Dragon Age serijala zadovoljan je predstavljanjem Dragon Age: The Veilguarda

Zoran Žalac 13.06.2024.

Kreator Dragon Age serijala i glavni pisac dosadašnjih igara prokomentirao je otkrivanje polarizirajućeg novog nastavka zvanog Dragon Age: The Veilguard.

Dragon Age: The Veilguard izlazi ove jeseni, otkrio je svojih sedam kompanjona

Zoran Žalac 10.06.2024.

Novi Dragon Age otkrio je svoje karte, ili bolje rečeno postavu likova s kojima ćemo igrati. Prikaz gameplaya slijedi nam u utorak.

Electronic Arts Specijali

EA SPORTS FIFA World Cup 2022 – Malo nas je, al’ nas nema!

Dominik Vadas 15.11.2022.

U FIFA23 stigao je besplatni DLC koji donosi licencirano nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru. Sudeći po viđenom, Electronic Arts FIFA serijalu odavno je pokazao crveni karton.

Mass Effect: Legendary Edition više je od pukog remastera

Domagoj Plantak 01.06.2021.

Commander Shepard još uvijek ne šepa nego donosi milijun razloga da ponovno uronite u njegovu/njezinu avanturu. Posebno će uživati oni koji se sa serijalom susreću prvi put.

Najbolje igre desetljeća: #10: Mass Effect 2

Zoran Žalac 22.12.2019.

S godinom na izmaku odbrojavamo deset najvažnijih igara koje su obilježile eru desetih godina 21. stoljeća.

Electronic Arts Igre

EA Sports FC 24

Dominik Vadas 02.10.2023.

EA SPORTS FC 24 najnovija je nogometna simulacija proizašla iz radionice Electronic Artsa, a riječ je o duhovnom nasljedniku kultnog FIFA serijala.

Need for Speed Unbound

Stjepan Fikter 18.12.2022.

Need for Speed Unbound održava ilegalne ulične utrke u novom gradu Lakeshore City koji je ukrašen i novim vizualnim stilom.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?