HCL.HR

Oznaka: Far Cry serijal

Najavljena je nova Far Cry igra, smještena u post-apokalipsu

Zoran Žalac prije 7 dana

Ubisoft je za ovaj petak najavio otkrivanje nove Far Cry igre. Sudeći prema prvim informacijama, Far Cry se seli u post-apokaliptičnu Ameriku.

Far Cry 3 – definicija ludila

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Na današnji dan, prije točno šest godina, ludi Vaas pokušavao nam je približiti svoju definiciju ludila u tada novom uskrsnuću Far Cry serijala.

Sljedeći Far Cry 5 DLC donosi nam zombije u sedam scenarija

Zoran Žalac 17.08.2018.

Dead Living Zombies DLC za Far Cry 5 bit će dostupan od 28. ovog mjeseca, a u igru će donijeti horde zombija u sedam vrlo maštovitih scenarija.

Netko je u Far Cryju prebio ekipu iz TV serije Prijatelji

Zoran Žalac 22.07.2018.

Jedan je igrač iskoristio editor Far Cryja 5 kako bi u djelo proveo dijaboličan plan i natukao ekipu iz slavne TV serije Friends.

Far Cry 5 uskoro nas odvodi na Mars

Petra Rukav 10.07.2018.

Novi DLC za Ubisoftov Far Cry 5 natjerat će nas da ostavimo Zemlju iza sebe i vodimo bitke s ružnim paučnjacima s Marsa kako bi svoj dom spasili od vanzemaljske invazije.

Far Cry 5 uskoro nas odvodi u Vijetnam

Petra Rukav 25.05.2018.

Ubisoft nas je napokon počastio novim detaljima te datumom izlaska prve story ekspanzije za Far Cry 5 – Hours of Darkness – koja bi, kako izgleda, mogla obilježiti blago odstupanje od glavne igre.

HCL VideoIgramo Far Cry 5 (EP6): Drogiranje i glupiranje u novoj regiji

Igor Belan 15.04.2018.

Far Cry 5 u novoj me epizodi ovog video serijala odvodi u regiju gdje gospodična Faith drogira svoje podanike nekakvom misterioznom biljčicom, a ja se ponašam kao da sam i sam drogiran. Što možda i jesam.

HCL VideoIgramo Far Cry 5 (EP5): Ovo je kravlje ludilo!

Igor Belan 08.04.2018.

Far Cry 5 nas u novoj epizodi odvodi na svinjsku farmu, tjera da čitamo i slušamo proste engleske riječi i pokazuje pravo značenje izraza kravlje ludilo.

Far Cry 5 je najbrže prodavana igra u svom serijalu

Zoran Žalac 05.04.2018.

Ubisoft se pohvalio odličnim prodajnim rezultatima nove Far Cry igre koja je u prvom tjednu zaradila više od 300 milijuna američkih dolara.

HCL VideoIgramo Far Cry 5 (EP4): Rasturili smo misiju!

Igor Belan 04.04.2018.

Ja i legendarni borac Eric Frye nastavljamo lutati po šumama i selima Far Cryja 5, a u novoj epizodi krademo traktor, nailazimo na neke vrlo random stvari i pokušavamo ukrasti jedan poseban avion.

HCL VideoIgramo Far Cry 5 (EP3): Napala me divlja mačka

Igor Belan 31.03.2018.

Nakon epskog slijetanja u jezerce, svoju Far Cry 5 avanturu nastavljam u šumarku skrivenom gdje divljih mačaka je dom. One čak i grizu, pogledajte!

Far Cry 5 je do sada najigraniji Far Cry naslov na Steamu

Zoran Žalac 29.03.2018.

Ubisoftova pucačina Far Cry 5 u prva dva dana prodaje zabilježila je za svoj serijal rekordne rezultate na PC platformi.

HCL VideoIgramo Far Cry 5 (EP2): Sletio sam avion na vodu

Igor Belan 27.03.2018.

U drugom videu iz Far Cry 5 napinjem svoje gamerske mišiće do kraja demonstrirajući pritom preciznost s puškom, taktičko razmišljanje i pilotsku spretnost. Čak rješavam i jednu zagonetku!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?