HCL.HR

Oznaka: Open world igre

HCL VideoProbao sam novi Saints Row i odmah se zamjerio policiji

Igor Belan 23.08.2022.

Sudeći po prvim recenzijama i zujanju po internetu, novi Saints Row nije se baš proslavio, ali na prvi pogled djeluje čisto OK. Problem je što “čisto OK” više nije ni približno dovoljno, pogotovo kada posvuda iskaču tehnički problemi.

HCL VideoZaigrao sam ponovno L.A. Noire, legendarna Rockstarova igra i dalje izgleda dobro

Igor Belan 17.05.2022.

Danas L.A. Noire slavi 11 godina na tržištu pa reko’ idemo to malo zaigrati, prisjetiti se početka igre, pustiti koju suzu nostalgičarku i pričati o tome kako su facijalne ekspresije u igri bile zakon.

HCL VideoProbao sam remasterizirani GTA: Vice City u GTA: Trilogy paketu

Igor Belan 15.11.2021.

Niste li čuli? GTA: Trilogy je ipak svih razočarao! Ali sad kad mi je opet dostupan (nakon što su ga povukli iz prodaje) nisam odolio probati i GTA: Vice City u tom remasteriziranom izdanju. Pa evo prvih dojmova.

Novi Battlefield 2042 trailer daje bolji pogled na tri mape

Stjepan Fikter 28.10.2021.

Renewal, Breakaway i Discarded mape glavni su fokus novog trailera koji je ipak mogao biti duži jer nismo dobili kompletan prikaz bojišta nego samo djelomičan.

HCL VideoIgramo Far Cry 6 (EP3): Hitman Rambo zapalio mapu (dvaput)

Igor Belan 09.10.2021.

Po ovome što sam do sada vidio, Far Cry 6 je dosta dobro ispolirana igra, ali ako baš ideš tražiti greške kao ja – nije ih tako teško naći. Za par primjera toga ne trebate tražiti dalje od ovog videa.

HCL VideoProbao sam Battlefield 2042 u open beti i nije bilo loše

Igor Belan 08.10.2021.

Battlefield 2042 je ušao u open betu pa ga svi možete malo isprobati. Na ponudi je samo jedna mapa (ali je ogromna!) i četiri specijalista, a iako ima glitcheva i drugih problemčića, čini mi se da se ispod toga krije dobar novi Battlefield.

HCL VideoIgramo Far Cry 6 (EP2): Krenulo je glupiranje

Igor Belan 06.10.2021.

Tvrde neki da se to ne može, ja vam tvrdim da se to može! Osim stealtha i akcije, postoji treća opcija za uživanje u open world igrama poput Far Cryja 6 – glupiranje.

HCL VideoOpet sam zaigrao Biomutant, možda bi bilo bolje da nisam

Igor Belan 27.05.2021.

Nakon pomalo sumnjivog, ali svejedno obećavajućeg uvoda veselio sam se nastaviti s Biomutantom i istražiti njegov otvoreni svijet. Ali nakon svega ovoga sumnjam da ću se igri ikada vratiti.

HCL VideoBio sam mutant u Biomutantu, evo kako počinje ovaj obećavajući open-world RPG

Igor Belan 24.05.2021.

Biomutant mi je izgledao kao hit još od prvog trailera. Ta luda akcija i borba s ogromnim čudovištima u šarenom svijetu s puno karaktera… takve igre volim! Pa idemo baciti prvi pogled i vidjeti je li opravdao relativno visoka očekivanja.

SpecijalKakav je Days Gone na PC-u?

Hrvoje Smoljić 22.05.2021.

Prekrasne virtualne pustoši Oregona u Days Gone konačno mogu istražiti i igrači na PC-u. Srećom, bez boljki koji često muče igre koje prijeđu s konzola na tu platformu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?