HCL.HR

Oznaka: Policijske igrice

The Precinct je kao stari GTA, samo na strani zakona

Zoran Žalac 11.06.2023.

Za PC i aktualne konzole najavljena je policijska igra smještena u 80-e godine prošlog stoljeća. Kao policajac Nick Cordell mlađi istraživat ćemo misterij pogibije vlastitog oca.

HCL VideoIgramo Contraband Police (EP14): Ovakvu scenu policija još nije vidjela

Igor Belan 20.05.2023.

Dobro da sam kupio novi auto u prošloj epizodi – ovako bezobraznog bjegunca još nisam vidio. Ili sam zaboravio? Svejedno! Baš je bio bezobrazan i zaslužio je headshot lopatom.

HCL VideoIgramo Contraband Police (EP13): Policajac-heroj napao bandu lopatom

Igor Belan 15.05.2023.

Što napraviti kada te banda napadne najjačom postavom švercerskog smeća do sada, a ti imaš samo osam metaka u pištolju? A evo snašao sam se nekako…

HCL VideoIgramo Contraband Police (EP7): Ovo ubojstvo pomiče granice ludila

Igor Belan 05.04.2023.

Od običnog graničnog policajca, preko noći sam postao detektiv prve klase. Skoro k’o Batman – samo ja operiram po danu. Pogledajte kako radim noobovske greške prije najvećeg trijumfa u dosadašnjoj karijeri.

HCL VideoPolice Simulator: Patrol Officers je vani, najgori policajac ikada vratio se na ulicu

Igor Belan 11.11.2022.

Police Simulator: Patrol Officers je izašao iz early accessa pa pogledajte kako vješto dijelim kazne za nepropisno parkiranje i onda rutinski prepipkavam gospođe na ulici i pronalazim drogu (kao što sam i sumnjao!).

HCL VideoZaigrao sam Autobahn Police Simulator 3, developere bi trebalo podvrgnut alkotestu

Igor Belan 30.06.2022.

Autobahn Police Simulator 3 je možda najluđi simulator koji sam dosada zaigrao. Ima priču i cutscene, kilometre i kilometre virtualne autoceste, duboke sustave analize vozača na droge… i krave! Krdo krava čak! Luckasta igra skroz.

HCL VideoOvakvu policijsku igru još niste igrali, probao sam Police Shootout i bilo je napeto

Igor Belan 29.04.2022.

Na Steamu se odnikud pojavio besplatni prolog za nešto zvano Police Shootout, a čim sam vidio da dolazi od legendarnih developera hit simulatora poput Car Detailing Simulator, znao sam da tu imamo nešto posebno.

HCL VideoZaigrao sam Stranglehold, luđi Max Payne iz 2007. godine za koji vjerojatno niste čuli

Igor Belan 09.01.2020.

Max Payne vam ipak nema dovoljno lude pokrete? Inspektor Tequila dolazi u pomoć! Prisjetite se sa mnom ludih pokreta iz igre Stranglehold koja je nedavno ponovno zaživjela na PC-ju kroz GOG.com.

HCL VideoOpet sam zaigrao Police Simulator, malo lovio lopove po gradu pa propao kroz cestu

Igor Belan 17.07.2019.

Loston Bay je pun kriminala pa je policija stalno puna posla, ali ekipa što održava ceste očito se odmara na godišnjem pa sam pred kraj policijske smjene uspio propasti kroz cestu i ući u neki drugi grad – Silent Hill možda?

HCL VideoIgramo LEGO City Undercover (EP4): Policajac postao rudar

Igor Belan 19.04.2017.

Naš mudri policajac Chase u novoj epizodi prelaženja LEGO City Undercovera običnom prevarom ulazi u rudnik, postaje rudar, suočava se s razbojnicima i uči neke nove trikove s dinamitom, a sve vodi do bolnog susreta sa zloglasnim kriminalcem.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?