HCL.HR

Oznaka: Survival horor

RecenzijaThe Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Iva Osrečak 08.11.2021.

Treći dio Dark Pictures antologije donosi nam krvoproliće u mračnom podzemlju drevnog Akada. Misija pronalaženja oružja za masovno uništenje polazi po zlu te petero protagonista igrom slučaja završava u naizgled bezizlaznoj situaciji, živi zakopani metrima ispod površine.

Kad već nema Dino Crisisa, najavljen je horor s dinosaurima The Lost Wild

Matej Brus 15.10.2021.

Studio Great Ape Games prije nekoliko je tjedana objavio prvi trailer za svoju nadolazeću horor avanturu u kojoj se skrivamo od dinosaura.

Dead Space – strateško komadanje

Zoran Žalac 13.10.2021.

Na današnji dan, prije točno trinaest godina, igrali smo prvu igru Dead Space serijala, uspješnog konkurenta Resident Evilu.

Choo-Choo Charles je horor u kojemu će nas proganjati nasmiješeni pauk vlak

Stjepan Fikter 03.10.2021.

Iduće godine svjedočit ćemo neobičnom horor iskustvu u kojemu nam je glavni protivnik mehanizirani teror u obliku pauk-vlaka. I da, glavni lik je isto vlak.

Compound Fracture demonstrira kako bi izgledao Dino Crisis iz prvog lica

Stjepan Fikter 15.08.2021.

PSX vizuali, prvo lice i dinosauri glavni su elementi Compound Fracturea koji će nas podsjetiti kako je to bilo igrati survival horore kasnih 90-ih godina.

HCL VideoProbao sam Tormented Souls, novi horor u stilu starih Resija i Silent Hilla, ali s više golotinje

Igor Belan 11.08.2021.

Ako vam je stari stil survival horora s fiksnom kamerom i dalje napet, evo nove igre koja evocira uspomene na takve igre. Probao sam demo verziju Tormented Souls i evo što sam pronašao.

HCL VideoIgramo Chernobylite (EP3): Morao sam ubiti neke ljude u Černobilu

Igor Belan 07.08.2021.

Nakon što me drug Olivier podsjetio da sam ja u ovoj igri gazda, krećemo na novu misiju u potrazi za resursima, informacijama i novim ljudima da nam pomognu u avanturi. Ali neki su po putu morali i umrijeti…

RecenzijaChernobylite

Josip Klanfar 30.07.2021.

Chernobylite nam želi pokazati kako zapravo izgleda Černobil i kako izgleda kada se moramo suočiti s teškim odlukama koje doslovno određuju daljnji tijek događaja. Je li u tome uspio?

HCL VideoZaigrao sam Chernobylite, stigao profesor Igor u nuklearku

Igor Belan 29.07.2021.

Chernobylite je vani u punoj verziji, a nakon što su mi poslali onaj ludi paket s lutkicom očekivanja su porasla. Još se i glavni lik zove Igor! Pa idemo zakoračiti u zonu isključenja i vidjeti kako počinje puno izdanje nakon što sam već probao Early Access verziju.

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP14): Ovaj kraj je bolestan!

Igor Belan 03.06.2021.

Ne znam kad sam zadnji put ovako dug video snimio, ali isplatilo se. Pogledajte kako završava Resident Evil: Village i moju reakciju na sve to nakon ISPOD 8 sati igranja.

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP12): Šta je ovo, Star Trek?!

Igor Belan 29.05.2021.

Prvo Call of Duty, sada i Star Trek? Ova igra mi miješa mozak u kašicu lagano pa mi se počinju pričinjati razne druge igre. Evo kako je prošla moja borba s “Borgom”.

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP11): Velika napetost pred kraj

Igor Belan 25.05.2021.

Kraj se bliži, a igra postaje sve luđa uz potpuno novu vrstu neprijatelja, nova oružja koja si ja (ne)mogu priuštiti i jednog lika koji vitla metalom kao nekakav X-Men. Veselo!

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP10): Nisam očekivao ovaj ludi boss fight

Igor Belan 22.05.2021.

Govorite mi da sam blizu kraja igre, a i meni se čini tako – municije je sve manje, a protivnika sve više. Loša kombinacija! Pogledajte koliko sam se izmučio da se izvučem iz ove situacije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?