HCL.HR

Oznaka: Survival horor

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP14): Ovaj kraj je bolestan!

Igor Belan 03.06.2021.

Ne znam kad sam zadnji put ovako dug video snimio, ali isplatilo se. Pogledajte kako završava Resident Evil: Village i moju reakciju na sve to nakon ISPOD 8 sati igranja.

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP12): Šta je ovo, Star Trek?!

Igor Belan 29.05.2021.

Prvo Call of Duty, sada i Star Trek? Ova igra mi miješa mozak u kašicu lagano pa mi se počinju pričinjati razne druge igre. Evo kako je prošla moja borba s “Borgom”.

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP11): Velika napetost pred kraj

Igor Belan 25.05.2021.

Kraj se bliži, a igra postaje sve luđa uz potpuno novu vrstu neprijatelja, nova oružja koja si ja (ne)mogu priuštiti i jednog lika koji vitla metalom kao nekakav X-Men. Veselo!

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP10): Nisam očekivao ovaj ludi boss fight

Igor Belan 22.05.2021.

Govorite mi da sam blizu kraja igre, a i meni se čini tako – municije je sve manje, a protivnika sve više. Loša kombinacija! Pogledajte koliko sam se izmučio da se izvučem iz ove situacije.

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP9): Najluđa boss borba do sada

Igor Belan 19.05.2021.

Nagovorili ste me da idem dalje i sad je jasno zašto – volite gledat kako patim. Hvala ljudi, hvala stvarno. Pa evo, napasite oči mojom mukom u još jednoj epizodi koja me opet na sekundu podsjetila na Call of Duty.

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP8): Ova epizoda je odvratna

Igor Belan 18.05.2021.

Nakon bolesne kuće, vrijeme je očito za nešto jako ljigavo, bolesno i odvratno. Jer to vam je mili moji Resident Evil: Village! Pa evo kako je prošao moj prvi susret s vjerojatno najljigavijim likom u igri.

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP7): Ovo je najbolji horor gaming moment desetljeća

Igor Belan 16.05.2021.

OK, nagovorili ste me! Pa u još jednoj epizodi Villagea idemo vidjeti što me to čeka u nastavku igre. Što ja to apsolutno MORAM vidjeti?! Ukratko, drago mi je da sam vas poslušao…

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP5): Veliko iznenađenje na kraju!

Igor Belan 13.05.2021.

Tko bi rekao da će me od svih ludih gospođa, vukodlaka i ostale ekipe na kraju sam trgovac najviše iznenaditi. Bez da spoilam išta, evo što mi je Duke rekao i kako je završila moja veze s Lady Dimitrescu.

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP4): Što je ovo, Call of Duty?

Igor Belan 11.05.2021.

Isplatio se vojni trening našeg Ethana – pogledajte samo kako barata snajperom u novoj epizodi našeg malog Resident Evil: Village serijala. Još da ima metaka!

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP3): Imam spoj s visokom gospođom

Igor Belan 10.05.2021.

Najviša i najljepša od svih cura u selu, za gospođom Dimitrescu sline svi balavci u kraju. Ali danas sam ja taj balavac koji ide s njom na spoj. Samo da joj se ušuljam u odaje… sigurno joj neće smetat.

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP2): Ovo je bilo STRAŠNO zanimljivo

Igor Belan 08.05.2021.

Nastavljamo potragu za otetom kćerkom u bolesnom selu novog Resident Evila, a scene koje su nam developeri priredili postaju sve luđe. Ovo je možda i najbolji početak nekog našeg videa u povijesti.

HCL VideoIgramo Resident Evil: Village (EP1): Ovo je početak nečeg prekrasnog

Igor Belan 07.05.2021.

Resident Evil: Village je vani pa se u današnjem videu bavimo malo seoskim turizmom. Pogledajte kako su developeri brutalno režirali sam početak igre i kako su prošli moj prvi koraci u “The selu”.

HCL VideoProbao sam treći Resident Evil Village demo, preznojio se od horora

Igor Belan 26.04.2021.

Resident Evil: Village dobio je i svoj drugi demo koji možete igrati samo 30 minuta, a ovaj mnogo bolje nego prijašnji pokazuje pun potencijal igre s naglaskom na mendažment resursa, čistu krvavu akciju i prokleto napet gameplay. Bez brige, sve sam vam snimio u 4K.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?