HCL.HR

PS1

PLATFORMA

Originalni „sivonja“, kako ga se često od milja zvalo, bio je prva Sonyjeva kućna konzola koja se u prodaji pojavila 1995. godine. Kao platforma koja je promovirala 3D igre i nove standarde poput distribucije na optičkim medijima, PlayStation je stekao naklonost igrača diljem svijeta i pritom postao kulturalni fenomen s kojim je industrija videoigara ušla u svoje adolescentsko razdoblje.

PS1 Recenzije

RecenzijaDiscworld Noir [PC, PS]

Zoran Žalac 25.09.2010.

Kažu da je svemir pun čestica inspiracije. Pa, jedna nas je opalila dok smo vršili rutinsko ponavljanje gradiva klasičnih PNC avantura uz Discworld Noir.

RecenzijaMediEvil [PS]

Zoran Žalac 08.04.2010.

Znate onaj osjećaj kad se vratite onome što vam je definiralo djetinjstvo? E pa, slična nostalgija obuzela nas je pri ponovnom posjetu svijetu legendarne igre zvane MediEvil.

RecenzijaChrono Trigger [DS]

Marko Babić 01.07.2009.

Square Enix je nastavio svoj trend reizdanja starijih klasičnih igara na novije handheld platforme pa je tako došao na red čuveni Chrono Trigger. Nastavite čitati i saznajte kako izgleda najnovija, Nintendo DS verzija.

PS1 Vijesti

Final Fantasy 8 stiže u osvježenoj verziji

Žarko Ćurić 12.06.2019.

Square Enix najavio je remaster verziju Final Fantasyja VIII za vrijeme svoje E3 konferencije. Uljepšana verzija stiže nam ove godine na sve moderne konzole.

Napravljen je pravi Metal Gear Rex, samo u manjem izdanju

Zoran Žalac 01.12.2018.

Studenti jednog japanskog instituta tehnologije odabrali su i realizirali zanimljiv projekt stvaranja Metal Gear Rex robota iz Metal Gear Solid igre.

Usprkos zatišju, rad na Final Fantasy VII Remakeu navodno teče glatko

Pero Mlinar 16.11.2018.

O remakeu Final Fantasyja 7 u posljednje se vrijeme malo priča radi čega su počela različita nagađanja. Tvorci nas uvjeravaju da rad ide sasvim u redu.

PS1 Specijali

Nema rezultata

PS1 Igre

Chrono Trigger

Marko Babić 01.07.2009.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?