HCL.HR

PS1

PLATFORMA

Originalni „sivonja“, kako ga se često od milja zvalo, bio je prva Sonyjeva kućna konzola koja se u prodaji pojavila 1995. godine. Kao platforma koja je promovirala 3D igre i nove standarde poput distribucije na optičkim medijima, PlayStation je stekao naklonost igrača diljem svijeta i pritom postao kulturalni fenomen s kojim je industrija videoigara ušla u svoje adolescentsko razdoblje.

PS1 Recenzije

RecenzijaDiscworld Noir [PC, PS]

Zoran Žalac 25.09.2010.

Kažu da je svemir pun čestica inspiracije. Pa, jedna nas je opalila dok smo vršili rutinsko ponavljanje gradiva klasičnih PNC avantura uz Discworld Noir.

RecenzijaMediEvil [PS]

Zoran Žalac 08.04.2010.

Znate onaj osjećaj kad se vratite onome što vam je definiralo djetinjstvo? E pa, slična nostalgija obuzela nas je pri ponovnom posjetu svijetu legendarne igre zvane MediEvil.

RecenzijaChrono Trigger [DS]

Marko Babić 01.07.2009.

Square Enix je nastavio svoj trend reizdanja starijih klasičnih igara na novije handheld platforme pa je tako došao na red čuveni Chrono Trigger. Nastavite čitati i saznajte kako izgleda najnovija, Nintendo DS verzija.

PS1 Vijesti

Sony zatvorio studio koji je napravio kultnog MediEvila

Zoran Žalac 12.01.2017.

Sony je donio odluku o zatvaranju razvojnog tima Guerilla Cambridge Studios nakon što je isti dvadeset godina radio ekskluzive za PlayStation konzole.

RETRO DOZA #191 – Medievil, kosturko opet živi

Gregor Stojev 30.10.2016.

Nastavljamo “strašni” niz mračnih naslova u Retro dozama s nečime što možda i niste očekivali – PSX klasik Medievil tu je da nam dočara kako i mrtvaci mogu biti šarmantni.

PS1 Specijali

Nema rezultata

PS1 Igre

Chrono Trigger

Marko Babić 01.07.2009.