HCL.HR

The Last Of Us hintovi

Juraj Bevandić 11.08.2013.   •   0 komentara


Preživjeti apokalipsu je samo po sebi dovoljno teško, a pogotovo kada to činite sa nedovoljno alata. Uz ove savjete ćete doći do tih vrijednih kutija s alatom kojima možete unaprjeđivati oružja.

Pretražite temeljito navedene lokacije kako biste pronašli svih pet kutija s alatom. Sakupljanje svih pet kutija je nužno radi uspješne nadogradnje svih oružja, a samim time i otključavanje “For Emergencies Only” trofeja.

1. Poglavlje 4: Billov grad – Groblje: U podrumu crkve pronaći ćete skrivenu oružarnicu, te će vam Bill dati bombu s čavlima. Prođite rubovima prostorije dok u kutu ne pronađete prvu kutiju s alatom. Ova kutija je prilično očita, dosta ju je teško promašiti, što nažalost nije slučaj s nekim kasnijim kutijama.

2. Poglavlje 5: Pittsburg: Nakon što porazite prvu skupinu neprijatelja u ovom poglavlju, ući ćete u garažu pomažući jedno drugome otvoriti vrata. Čim uđete u garažu okrenite se ulijevo. Tamo će vas pokraj dimne bombe čekati još jedna kutija s alatom.

3. Poglavlje 6: Pregrađe – Kanalizacija: Nakon što dođete do generatora u onoj potopljenoj sobi samo nastavite jedinim ponuđenim putem sve dok s lijeve strane ne uočite prostoriju. U njoj je skrivena treća kutija s alatom.

4. Poglavlje 8: Sveučilište – Znanstvena zgrada: Nakon što uđete u zgradu biti ćete u prostoriji do laboratorija s radnim stolom. Idući laboratorij vodi van gdje se ponovno sastajete s Ellie. Zatim ćete naići na dug hodnik, na kraju njega su zaključana vrata s desne strane. Iskoristite shiv i otvorite ta vrata, jer vas unutra čeka kutija s alatom i još puno upgrade pointova.
TIP: Općenito je dobra ideja trošiti shivove na ta zaključana vrata. Ono što vas čeka iza njih puno je vrijednije od jednog shiva.

5. Chapter 10: Odlagalište autobusa – Izlaz s autoceste: Nakon što uđete u područje Trijaža sa svim šatorima, idite do velikog šatora s lijeva strane. Uđite u najveći šator kako biste se dočepali posljednje kutije s alatom i otključali maksimalan upgrade oružja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?