HCL.HR

Besplatni ARC Raiders prikazao je svoje okoliše za napucavanje

Zoran Žalac 09.11.2023.   •   2 komentara   •   Trailer


Free-to-play igra ARC Raiders dobila je prikaz pre-alpha verzije prvi put nakon promjene smjera, odnosno formata u kojemu ćemo ju igrati.

Multiplayer pucačina iz trećeg lica ARC Raiders trebala je izaći još prošle godine pa su njezini developeri prednost dali drugom projektu – pucačini The Finals koja je u nedavnom testiranju privukla 7,5 milijuna igrača. U međuvremenu smo doznali kako će ARC Raiders promijeniti svoj format te će s kooperativnog fokusa prijeći na PvPvE model igre extraction tipa.

Igra će se i dalje igrati iz perspektive trećeg lica, borit ćemo se protiv velikih mehaničkih neprijatelja, samo će se format promijeniti tako da će cilj svakog meča biti borba za resurse, odnosno loot.

Za pretpostaviti je da je ta promjena usporila razvoj igre, a sad smo dobili svojevrsnu potvrdu toga kroz snimke pre-alpha verzije. Dakle, ARC Raiders još nije ni blizu lansiranja, ali je projekt živ i pokušava napraviti zaokret gdje robotski protivnici nisu jedina opasnost i prijetnja u postapokaliptičnom svijetu. Evo kako to za sada izgleda:

Komentari (2)

  • Stjepan Fikter

    09.11.2023 - 20:40

    Jedva čekam gameplay prikaze od 25 sekundi.

  • Djelo_Jerboa

    09.11.2023 - 22:17

    Finals se pokazao dobrim, vjerujem da bude i ovo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?