HCL.HR

Nova igra bivših kreatora Battlefielda više neće biti co-op pucačina

Zoran Žalac 17.05.2023.   •   2 komentara


Došlo je do promjene žanra kod nadolazeće igre ARC Raiders. Iako je ista najavljena kao kooperativna pucačina, na kraju je odlučeno kako će ista postati PvPvE naslov extraction mehanike.

Ne događa se baš često da neka igra usred razvoja promijeni svoj žanr. Međutim, upravo se to dogodilo nadolazećem SF naslovu ARC Raiders. Ta je igra bila najavljena kao kooperativna pucačina u kojoj igrači timskim strategijama nastoje poraziti ogromne robotske protivnike. No, sad je došlo do promjene u tom planu.

ARC Raiders na kraju će biti PvPvE igra extraction tipa, znači nalik Escape from Tarkovu. Igra će se i dalje igrati iz perspektive trećeg lica, borit ćemo se protiv velikih mehaničkih neprijatelja, samo će se format promijeniti tako da će cilj svakog meča biti borba za resurse, odnosno loot. Kako se ARC Raiders odvija na divljem planetu Calabretta, ne očekujte da će postojati fair play nego će se svi igrači boriti za isti loot.

Do promjene plana nije došlo što se tiče freemium modela, tako da se igra još uvijek priprema kao free-to-play naslov. Datum izlaska još uvijek nije poznat.

Komentari (2)

  • dragansimic22

    17.05.2023 - 15:15

    Kako poljuvati fanbase koji se radovao igri 101. Ništa čudno od bivših dev-ova koji su uništili Battlefield franšizu.

  • Djelo_Jerboa

    17.05.2023 - 16:12

    ARC raiders, a to je neki Indiana Jones?
    Šalu na stranu igra djeluje zanimljivo i grafičku impresivno (za sad), a što se tiče co-op igranja lako dodaju mod u igru,naravno ako će imati sluha za fanbase.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?