HCL.HR

Call of Duty: WWII seli u Egipat, evo kako izgleda akcija u Africi

Zoran Žalac 03.04.2018.   •   34 komentara   •   Trailer


Provjerite kako će izgledati nove bojišnice drugog proširenja za Call of Duty: WW2. Kupcima War Machine DLC-a otvaraju se ratišta u Egiptu i Dunkirku, a evo kako sve to skupa izgleda.

Označeno sa: ,

Komentari (34)

  • bojanum

    03.04.2018 - 19:47

    Vauuuuu jedva cekam da izadje, da ne mogu igrati nove mape jer nema igraca ili nema igraca koji su bili dovoljno glupi kao ja pa kupili Season Pass (na PC-u) i sa time su nas odvojili od ostale baze igraca. SHG mora van iz rotacije jer sto ucine sa WW2 nije nitko u povijesti ucinio. Sva sreca da izlazi BO4 uskoro, pa ce ova bolna sjecanja brzo nestati, kao i SHG.

    • bojanum

      @bojanum, 03.04.2018 - 20:23

      Kolega, DLC izlazi sljedeci tjedan ali samo za PS4 jer mi na PC-u smo klosari i nasa lova vrijedi manje nego onih na konzolama, pa mi moramo cekati mjesec dana. Hvala ACtivision. Sony kapa do poda na kesiranju hrpe love za svoje korisnike.

    • JokeZ

      @bojanum, 03.04.2018 - 20:47

      idu mi na ku*ac s tim forsanjem ps4, do ovog nastavka sam uvijek mislio da je cod primary pc naslov, al sad su me bas razocarali s tim odgađanjem. Odigro sam nekih 30tak sati mp i presao sp, ali sve to s nekim gađenjem, sva sreća pa nisam isao dalje od standardnog ww2

    • bojanum

      @JokeZ, 03.04.2018 - 21:08

      Lova prijatelju, lova. Dony pljunuo milijune da njegovi korisnici imaju primat. Sonyu kapa do poda. Acitivisonu treba pljunuti u facu jer su se odrekli zajednice koja ga je stvorila i na kojoj je godinama zaradjivao i stvarao naslove. Da nije bilo PC igraca, ne bi bilo Activision-a. Tocka. I tako nam vracaju, sramota. Sta imaju od toga sto ce igrati mjesec dana ranije, ne znam i neka ih bude sramota. U pravu si sve sto si rekao.

    • L3gi0naR

      @bojanum, 04.04.2018 - 05:47

      To isto je radio Microsoft kad je bila Xbox 360 konzola.Kupovao je vremensku ekskluzivnost na DLC-ove za COD.

    • bojanum

      @L3gi0naR, 04.04.2018 - 11:21

      Istina i prica se da ce opet poceti sa BO4, sto naci da ce se Sony i Microsoft klati oko COD-a. To opet znaci da cemo mi na PC-u izvuci deblji kraj nego sto smo sada izvukli. Sve ide prema tome da za 2-3 godine nece ni izaci na PC-u.

    • funky0308

      @bojanum, 04.04.2018 - 10:45

      Ja sam mislio da je ovo neka zajebancija. Pa animacije likova izgledaju (u nekim kadrovima, moram biti iskren ne uvijek) kao FPS star 10 god. Ma kakav COD vise, dosta je. Ne znam kakav ce mi biti Far Cry 5 ali i FarCry i BF su mi puno bolje igre. Nekada mi je COD bila igra br 1 i uvijek sam ih igrao, WWII sam odigrao svega sat vremena kampanje i deinstalirao igru. Ima svijetlih trenutaka i dobrih fora ali daleko je to od dobre igre. Moram napomenuti da mi je FPS jedan od drazih zanrova, nekada mi je bio manje-vise jedini zanr kojega sam igrao i znam kako FPS treba izgledati, zna to i Activision ali ovako se pare brze slijevaju, jebes kvalitetu. Jos kada vidim ova razdvajanja platformi…haha…pa prestrasno. Ali moram se sloziti s tobom – svaka cast Sonyu, jbe nas ostale s time ali bori se za svoju bazu korisnika i za svoje pare.

    • bojanum

      @funky0308, 04.04.2018 - 11:27

      U pravu si. COD zivi na staroj slavi vec par godina. Ne cine nista da bi se iscupali iz nostalgije. Idu prema dolje sa svakim naslovom ali svaki naslov sve vise i vise novaca donosi. Jos kada na to nadodas Sony koji lupi par milijuna samo da bi imao primat na DLC-ove, dobijes Activision koji uopce ne mora napraviti nista revolucionarno, niti nesto jako dobro da bi zaradio. Mene u ovoj prici vise cude ta 3 studia. Imate svaku 3 godinu da pokazete sto znate. Dodje red na vas i sto vi napravite? Nista, manje od nista. Treyarch se jos trudi kako-tako, Infinite Ward kaska dosta, Ali SHG je dno dna i nikada vise nista od njih necu kupiti. Razdvojili nas po platformama i sada su nas jos razdvojili na one koje imaju Season Pass i oni koji nemaju, na PC-u. Na PC-u ne mozes kupiti mape zasebno nego moras kupiti cijeli Season Pass i oni koji ga imaju ne mogu igrati sa onima koji ga nemaju. I sto se sada dogodilo? Vecina nas koji imaju Season Pass su ga morali maknuti sa Steam-a da bi mogli igrati sa svima drugima. Uzas zivi. Dokle god COD bude imao fan boys, biti ce novaca i nece biti potrebe za zaokretom u fransizi.

    • funky0308

      @bojanum, 04.04.2018 - 22:05

      A to i je problem, nema se razloga nista mjenjati. Svi oni odgovaraju matorim prdonjama koji financiraju sve zivo danas, ulagaci vode glavnu rijec i dokle god vide da neka “video igrica” donosi tolike pare – nema sanse da se stvari mjenjaju. Ljudi COD kupuju kao FIFU ili su zagrizeni fanovi ili kupuju po navici (ja to znam sa fifom raditi) i stvaraju ogromne zarade ekipici. Ma rijetki su studiji i izdavaci koji jos rade igre kakve bi oni htjeli, jos je manje onih koji rade igre kakve bi mi htjeli.

    • bojanum

      @funky0308, 04.04.2018 - 22:20

      Hm mogu se sloziti sa tobom. Iako, smatram da ulagaci (citaj VIvendi) nece bas dugo trpiti ne zadovoljstvo korisnika jer korisnici su dolari. Uvijek ce biti fan boy-ova i uvijek ce se dobro prodavati ali cijeli taj koncept, svake godine novi naslov, doci ce ih glave. Konkurencija je svake godine sve brutalnije. COD vise nije u poziciji da se moze opustiti jer ga “grizu” sa svih strana. Fortnite ga je toliko načeo, da je za ne povjerovati da jedna igra koja uopce nije isti zanr, toliko stete nanese jednom tako jakom naslovu. Takvih situacija ce biti sve vise i vise. Vidjet cemo dokle ce COD biti zlatna koka.

    • funky0308

      @bojanum, 05.04.2018 - 11:49

      I iza Vivendia stoje ulagaci, dionicari i kapital koji vode glavnu rijec, zbog toga i je tesko napraviti promjene. Studio mora pristati na neke kompromise i zahtjeve jer inace nema para. Naravno, da studio ima muda, na to ne bi pristao i trazio ni drugog izdavaca…ali zivimo u svijetu kapitala i bitno je samo vrtiti pare i izvlaciti dobit. Tamo neki likovi koji “se igraju na video igrica” su samo izvor prihoda. E tome treba stati na kraj i slazem se s Drunkensteinom – jednistavno ih se treba ignorirati i bojkotirati njihove proizvode, u ovom slucaju igre. Mozda mislis da nece oni propasti radi tvojih 400-500kn ili mojih ali ako nas deset to napravimo to vise nije 400-500kn, neka tako razmislja svaki stoti kupac i da vidis kako se stvari mjenjaju. Moc je u nasim rukama, samo sto smo najcesce ovce i to ne kuzimo. Da bi netko postao premijer, mi moramo reci “da”. Malo pojednostavljujem tezu ali tako se stvari mjenjaju. Politike i vlade ili igre – mi moramo reci ne i ne pristajati na ovakva preseravanja. Ako nista drugo i ako se nista ne promjeni barem znam da ja nisam ispao ovca. Znas inu, jednom me zezni i OK, zezni me i dva puta…ali za treci puta sam si sam kriv.

    • bojanum

      @funky0308, 05.04.2018 - 14:06

      Sve to stoji i lijepo je receno i slazem se ali vas dvojica morate shvatiti jednu stvar. gaming industrija vise nije tamo neka grana industrije sa kojom se bave pojedinci. Prerasla je u nesto vece od same sebe. Nema vise nazad. Youtube i Twitch su napravili toliku ekspanziju da vise nema smisla se odupirati. Znam da zvuci glupo ali je u realnosti tako. Ja sam uvijek prvi koji ce ustati protiv nepravde i jako puno puta sam zbog toga izvukao deblji kraj i nije mi zao. Ai u ovom konkretnom slucaju vidim da smo izgubili bitku, mi igraci i da bojkotom se nece nista promijeniti. Uvijek ce biti puno vise onih koji piju iz te slavine, nego oni koji stoje pored i bojkotiraju. Ne mozes reci da nisam u pravu.

    • funky0308

      @bojanum, 06.04.2018 - 10:55

      Ma stima to da se zakotrljani kamen tesko zaustavlja ali mozemo podrzati manje studije, mozemo podrzati kickstarter kampanje, indie studije i manje igre, nije sve u AAA igrama. Nekoliko puta, u zadnjih par godina, pokazalo se da se moze i velikim izdavacima stati na kraj (Batman, Battlefront …). Istina je sto govoris, jasno je svima, gejming je ogroman biznis koji vrti stotine miliona i milijarde dolara prometa i profita ali bez nas, krajnjih potrosaca i onih koji financiramo sve to skupa ne bi bilo ni njih. Padale su vlade i diktatori koji su puskama pokazivali da su u pravu, zasto mislis da ne moze pasti neka firma? Stvari se promjene u danu, samo treba volje. Stav, nema veze, jebes 400kn, ja cu to opet kupiti njima govori da rade dobru stvar i da tako i da tako i nastave. Sigurno da nije lako promjeniti tako nesto ali odmah odustajemo, nema nista od promjene. Ja sam zadovoljan sam sa sobom kada odj ekipu kao sto je EA sa Battlefrontom, vec mi je i to dovoljno. Treba krenuti od sebe, makar nitko drugi ne reagirao.

    • bojanum

      @funky0308, 06.04.2018 - 14:10

      Ja nigdje nisam spomenuo indie studia i slazem se da ih treba podrzati. Ja ih zasigurno podrzavam jer kupujem njihove igre i smatram da su oni jedina svijetla tocka gaming industrije. Vlade i diktatori apsolutno nemaju veze niti su u istom rangu kao gaming industrija. Vlade i diktatori su bitni cijeloj naciji, svim njenim ili vecini gradjana. Gaming industrija nije bitna tolikoj masi ali dovoljno velikoj da zaradjuju bolesne novce. Znas sto nazalost danas daje moc? Novac. Svi ovdje imate jednu igru ili fransizu koju ce te uzeti uvijek kada izadje, zar’ne?

    • funky0308

      @bojanum, 06.04.2018 - 18:34

      Manje-vise da, novac je bitan i vrti tamo gdje burgija nece 🙂 . Zdravlja i para i onda nekako sve ide. Kako mislis vlade i diktatori nemaju veze, to mi je posluzilo kao usporedba, odnosno “dokaz” da nitko nije nedodirljiv…ali ne bitno za dalje. Upravo se o novcu i radi, bitan je, jako je bitan. Kako nama tako i izdavacima i nece ici protiv kupaca ako kupci ignoriraju i ne kupuju njihov proizvod. Tako ih se natjera na promjene. Fifu dam kupovao iz navike ali vise to ne radim, AC koji stvarno volim i prijeci cu preko dosta stvari koje mi ne stimaju i pristati na kompromis ali ni to vise ne radim. Cak sam i za zadnji AC cekao da vidim kakva ce igra biti, iako sam jedva cekao vidjeti Egipat..EA ignoriram koliko god mogu, cak nemam ni Origin instaliran, a imam 20ak njihovih igara. Ne dam vise pare EAu, nisam ni A Way Out uzeo radi njih ma koliko bih ga htio igrati, treba od sebe krenuti, kada nas vecina bude razmisljala na nacin da i tvojih “5 kuna” moze promjeniti svijet, stvari ce se poceti mjenjati, druge nema, na ulice ne mozemo niti to ima smisla, uz akcije po youtubetu i Tweeteru (Activisionu nije moglo biti svejedno kada su gledali potonuce najave CODa) i ne kupovanju necega sto nam ne odgovara i biti ce bolje…ako i ne bude, barem ce i oni potoniti uz nas voljeni gejming. Kome ce prodavati igre ako ih mi ne budemo kupovali?

    • bojanum

      @funky0308, 06.04.2018 - 20:56

      MA ja se sa svime napisanim slazem. Ali ja sam se kolega, takoreci predao. Kupujem COD i kupit cu ga uvijek. Pod uvijek ne mislim doslovno ali sljedeci cu sigurno uzeti. Imam vidjenje stvari isto kao i ti, znam da je ispravno ali kada se predas i vise ne vidis neki drugi izlaz, pocnes ovako razmisljati, kao ja. To i ocekuju izdavaci i uspjesni su. Novce sam spomenu u kontekstu da su izdavaci postali toliko jaki i mocni da mogu sto zele. Pa samo pogledajmo kako krse zakone drzava u kojima prodaju svoje proizvode i nitko im nista ne moze/nece jer para radi cuda.

    • funky0308

      @bojanum, 07.04.2018 - 12:49

      Nesto slicno se dogadjalo i u duhanskoj industriji. Jedan od velikih igraca je postao toliko jak i mocan da je prijetio tuzbama i ogromnim odstetama ako ih nastave tjerati da micu svoje nazive i logotipe s kutija cigareta i stavljaju one odvratne slike. Neke od drzavica (puno manje cak i od Hrvatske) jednostavno su morale pristati na ucjene jer bi ih ovi odveli u bankrot…gejming industrija bi mogla biti jos i gora ako se nastavi ovako. Kuzim ja tebe sto govoris, s jedne strane, kaznjavajuci njih, kaznjavas i sebe ne igrajuci “nista”. Zesce zaje situacija 😀

    • bojanum

      @funky0308, 07.04.2018 - 18:07

      Eto vidis, upravo to pokusavam objasniti od pocetka. Gaming industrija je prerasla samu sebe. Postala je mocna, mocnija od vecine. Nisam siguran ali mislim da su izdavacke firme jedine u svijetu koje legalno rade, bez poreza u vecini zemalja. Ja sam shvatio upravo sto si rekao, zasto da samog sebe kaznjavam kada oni nece nista osjetiti i jednostavno ne mogu propasti. Previse je mocnih organizacija ulozilo u industriju da bi mirno gledali kamo njihov kapital propada. Moj stav je da su igraci izgubili bitku. Mozes se ili okrenuti indie igrama (nista lose nema u njima) ili pregristi i trpiti velike studie.

    • funky0308

      @bojanum, 08.04.2018 - 11:46

      Ne treba sebe kaznjavati, naravno. Kao kada djete kaznjavas time da ne ide van radi necega i onda cijeli dan sjedis i ti s njime u kuci..treba biti pametniji, pricekati recenzije igara, vidjeti kod nekoga igru ili jednostavno vratiti ako je smece. Slazem se ja s tobom u vecini stvari, evo primjera problema i to kod jednog od mojih drazih studija… igram FarCry5 i jednostavno ne mogu vjerovati na sto ta igra lici. Koji je ku.. Ubisoftu bio, stvarno mi nije jasno. Igra mi je za sada OK, nista posebno ali OK je ali graficki je katastrofalno losa. Sve je koliko – toliko dobro dok ne uzmes dalekozor, kada pogledas drvece kroz dalekozor, tesko je povjerovati da je to AAA igra i da su tako nesto pustili u prodaju. Teksture objekata u daljini su nize rezolucije, to je normalno i nista sporno tu nema ali kada se priblizis tom objektu ili ga gledas kroz optiku ili dalekozor, teksture se moraju promjeniti i biti vece. Drvece izgleda kao da je radjeno za igru s pocetka devedesetih.. bas mi je dosta tih preseravanja. Jbte ovako nesto je stvarno nedopustivo u ovakvim igrama. Da je indie igra isto bih rekao, a kamoli kada Ubisoft stoji iza projekta…

    • bojanum

      @funky0308, 08.04.2018 - 18:06

      Vratiti ako si igrao 2 sata. Za 2 sata. E mozes nista odluciti. Kupis igru i ne mozes prodati iako je tvoje vlasnistvo, porez nije placen niti od strane kupca, niti od strane proizvodjaca. Kako u tim uvjetima da se netko sa njima nadmece? Kupio si Far Cry 5 i razocaran si. Sljedece godine ce opet izaci i vjerovatno ces uzeti i ja to razumijem. Uzeo si na Steamu ili Uplayu?

    • Drunkenstein

      @bojanum, 04.04.2018 - 16:13

      Moraš bit genije da za ovaj šroteks od igre izdvojiš 60€, a kao da to nije pretjerano, još plaćaš i dodatne usluge/sadržaje. Call of Duty koji ima DLC i ostale napasti ? Hahaha. ‘Porez na budale’ nije dovoljno dobar izraz za opisat takvo šta. Osobno ne bih ovo uzeo ni besplatno, nebi bilo vrijedno niti gnjavaže logiranja i aktivacije. Sve mi nešto govori da odgovor na pitanje ‘Postoji li išta gadljivije od EA (u sferi igranja naravno) ?’ leži u Activisionu.

    • bojanum

      @Drunkenstein, 04.04.2018 - 19:36

      A jbg, sto da ti kazemo glupi smo i mi to najbolje znamo. Ljudi su cudne biljke. Kradu nas i ponizavaju ovdje gdje zivimo, pa opet smo ovdje i opet isti kradu i ponizavaju. Tako ti je i sa COD-om. Pljunemo 60+ eura i onda godinu dana placemo i mrzimo sve vezano uz COD. Onda dodje novi COD, prije toga smo svi nabrijani, izadje COD i onda opet sve ispocetka. Activision je rak gaming industrije i da ga barem Vivendi proda nekome kome ce barem malo biti stalo do zajednice, barem malo. Ili, neka Vivendi proda svoj dio, pa mozda dodje netko tko ce imati drugaciji odnos prema svemu jer ovako vise ne ide (barem za nas igrace).

    • Drunkenstein

      @bojanum, 04.04.2018 - 21:28

      Tada promijeni mentalni sklop prijatelju, prestani ‘bit glup’. Vidiš, priznanje samom sebi je uvijek onaj prvi korak u procesu napretka. Zar su te hipnozom uvjerili da si dužan kupovat sve i svašta po nerazumnim cijenama ? Osječaš li nekakvu obvezu ili potrebu da konzumiraš svaki kvazi proizvod koji ti neko ponudi ? Dok god je tako, dok promptno plaćate za ovakve nakarade od proizvoda, do tada će vam se isti nudit, i to sve češće, na dugo i na široko, iskakat će iz pašteta i pit vam krv sve dok ne digneš hipoteku i kupiš ih. Stalno se ti i velik broj drugih, bilo na balkanu ili globalno, žalite na (ne)kvalitetu, nedostatak sadržaja, bugove i greške, cheatere i astronomske cijene, a sami ste si krivi, a štetite i nama koji bojkotiramo te boleščine svim silama te inzistiramo na kvalitetnim standardima u svim područjima ljudske djelatnosti i zabave, u svemu općenito. Za više dobro, za opće dobro, bolje sutra ? Zvuči poznato ? Nisu Activision i EA rak rane već ste to vi, zombi klijentela koja ne vidi dalje nosa, nesvjesna ikakvih vrijednosti. Svojim djelima ne samo da podržavate nego i ohrabrujete sve loše prakse koje se pojave i koje se iz očitog razloga nastavljaju pojavljivat te evoluiraju u još malicioznije i grezije bolesti. Jednog dana se probudiš i shvatiš koliko je to sve rašireno i moćno, no prekasno. Tada više nema nazad, nema pomoći. No ipak ima, kako je moguće trijumfirat protiv te svemoćne mašinerije i poslat je u zaborav jednom zauvijek ? Zanima te kako ? Odgovor je: BOJKOT. Ako te ovo nije uvjerilo, samo se ti nastavi rasipat pa češ vidit ponudu igara tamo recimo 2023. godine, moga bi ti lako ovaj nazovi COD postat mjerilo kvalitete, možda bude toliko odvratno stanje da se zaželiš remastera istoga za zanemarivih 60+€. Kao šta rekoh, isti principi vrijede i za sva ostala područja u većoj ili manjoj mjeri. Možda jednog dana pomisliš ‘a di su ona lipa vrimena kad smo išli u mirovinu sa 70 godina, kad je posjet zubaru košta svega 400kn, a kilo kruha sitnih 15kn’. Razumiš ti mene ?

    • bojanum

      @Drunkenstein, 04.04.2018 - 22:29

      Ja tebe razumijem ali kolega, zivis u utopiji. To sto si sve napisao, dogodit ce se nikada. Pricas o industriji vrijednoj desetke milijarde dolara. Nije to lokalna trgovina koju cemo bojkotirati dok ne uvazi nase zahtjeve. Uvijek ce biti onih koji se zale i oni koji se zale na te koji se zale. Posto vidim da imas potrebu objasniti kako idemo u krivom smjeru, molio bih te da malo bolje pojasnis situaciju u kojoj svi krecu u bojkot i sto bi se po tebi dogodilo. Onako, da objasnis kako ti vidis tu situaciju. Koje korake bi trebalo poduzeti i koje ciljeve ti vidis u tom bojkotu. I ako bi mogao meni za dusu napisati ili pokazati koje to igre ti kupujes i koje igras. Ja cu uvijek kupiti COD koliko god bio los i uvijek cu kritizirati COD za svaku stvar koju lose napravi. Da li sam zbog toga rak i smetnja nekome drugome? Da li mojih 60€ znace da su moji ili tudji? Da li ima u nasim zivotima slicnih situacija sa nekim drugim proizvodima, koje kupujemo iako znamo da nisu bas opravdali svoju cijenu? Sve sto si napisao je zaista lijepo ali dubooooka utopija, nazalost.

    • Drunkenstein

      @bojanum, 04.04.2018 - 23:58

      Samo ću ti ovako reć

    • Drunkenstein

      @Drunkenstein, 05.04.2018 - 00:10

      Da ne duljimo i rastavljamo na proste faktore. Promjene kreću od pojedinaca, a ljudi trebaju težit utopiji jer je to jedini ispravan način koliko god se teškim činio, inače s vremenom patnja samo raste dok se jednog dana ne probudiš u distopiji. Ako ‘dobro’ ne poduzima ništa, ‘zlo’ se širi i naposljetku trijumfira. A šta se tiče rak rane, preciznije bi bilo reć da ista predstavlja društvo dok smo svi mi pojedinci pojedinačne maligne stanice, neki više, a neki manje. Svi znamo da je liječenje raka dugotrajan i mukotrpan proces, e pa tako je i s poticanjem promjena, liječi se društvo. Dug je put i svi bi trebali krenit.

    • bojanum

      @Drunkenstein, 05.04.2018 - 11:30

      Sve je to lijepo sroceno i slazem se sa tobom. Ali imamo jedan veliki problem, zivimo u distopiji vec dugi niz godina. Tamo gdje novac odredjuje svaki detalj zivota, nema mogucnosti za bilo kakvu utopiju. Utiopija je lijepa stvar ali nazalost ne dostizna. Gaming industrija je donekle posebna u svemu tome. Jedna od najbrze rastucih grana ekonomije koju hrane vecinom maloljetne osobe. Zbog toga se nece nista promijeniti jer vecina potrosaca ne trosi svoje tesko zaradjene novce, nego novce roditelja ili su se prikacili na slavinu iz koje teku gaming novci (citaj: Youtube streameri).

  • Agent

    03.04.2018 - 21:44

    Zadnja 2 cod-a sramota,prošli nisam ni uzeo,ovaj uzeo al sam brzo požalio što sam ga uzeo.Ovo je zadnji koji sam uzeo.Užas što rade

    • bojanum

      @Agent, 04.04.2018 - 00:07

      Slazem se sa tobom. Ovaj zadnji je iskljucivo ktivica SHG studia i nikoga vise. Activision razumijem, boli ih briga za nas, sve dok pare stizu i zbog toga i postoje, da bi zaradjivali. ALi, SHG mi nije jasan. Svake 3 godine imate priliku zasjati. Dosao je red na vas studio i sto ste vi napravili??? Nista, jedno veliko nista. I to nista bi kako-tako proslo kod nas glupih igraca koji pljuju tesko zaradjeni novac. Ali sve ono sto su napravili/nisu napravili nakon izlaska igre je jednostavno NEOPROSTIVO. Toliko neoprostivo da po prvi puta u COD povijesti imamo dvije stvari: 1. novi COD izlazi ranije nego inace, 2. izbacena peticija za micanje SHG iz rotacije. U COD-u sam od pocetka i nikada nisam vidio toliku razinu indolentnosti prema svome proizvodu i toliki bijes igraca. Da sam neki ludi bogatas kupio bih studio i majke mi mile, zatvorio ga isti dan.

    • Agent

      @bojanum, 04.04.2018 - 07:50

      isto sam u COD-u od početka,svaki COD kupio,osim onaj predzadnji jer je bio nešto u budućnosti.Ali ovaj je stvarno zadnji koij sam ikada kupio

  • MrCrowbarFTW

    04.04.2018 - 19:20

    Nista osim zapadnog bojista za kampanju. U Multiplayeru ostala bojista DLC. Jadno… prije nije bilo tolko skupih i “vaznih” dlcova…

  • MrCrowbarFTW

    04.04.2018 - 19:22

    Uzas. U kampanji kratka prica samo sa zapadnog bojista… a trebali su i duzu i raznolikiju kampanju. U MP 70% mapa dlc od vise desetaka eura… Jadno… Skrto…

    • bojanum

      @MrCrowbarFTW, 05.04.2018 - 19:39

      Posjeti nas onda u MP da vidis sto je skrtost. Dodjes do 1000 Master Prestige levela, znaci zadnji level za kojeg moras grindati stotine sati. Koja je nagrada? Nema nagrade, nema nagrade kada dodjes do 1 master prestige-a, do onda svakih 5 lvl dobijes loot box sa duplikatima. Skrtice svjetske.

  • Tommygun

    05.04.2018 - 07:17

    Bf se cekaa… ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?