HCL.HR

Darksiders 3 pokazuje nam kako se rješavaju problemi s kukcima

Zoran Žalac 12.07.2018.   •   1 komentara   •   Trailer


Darksiders 3 nedavno je dobio datum izlaska i spreman je za oči javnosti na Gamescom sajmu, što dokazuje i snimka od 11 minuta gameplayja.

Darksiders 3 igrat ćemo 27. 11. ove godine, ili nešto ranije za one koji se zapute prema Gamescom sajmu u Njemačkoj. No, do tada imamo priliku vidjeti igru u akciji kroz 11 minuta novih kadrova gameplayja. Portal IGN ima ekskluzivu, a u njihovom odigravanju možete provjeriti kako će izgledati istraživanje spilja i bitka s insektimakoje možemo koristiti i kao ručne granate.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Azumath

    12.07.2018 - 16:24

    I dalje cu preorderat, ali ko god je ovo igra, nije bas vjest. Praticki je spama samo jednu tipku. Onaj video “Enter the Flame Hollow” je u minutu pokaza vise whip combos nego ovaj gameplay video od skoro 12 min. Ceka se gamescom da se vidi u punon sjaju. Nadan se da ce ostala 3 Hollowa pokazati ovaj misec i za gamescom njen True Form.
    On another note, Vulgrim is back. To je odlicno. Al ono sto je za mene mozda i najbolji trenutak videa, ili mi se ucinilo ili su stvarno napokon stavili Sprint u igru. Na 3:30.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?