HCL.HR

Dragon Ball: Sparking! ZERO pokazao gameplay preko 9000 i potvrdio još 11 likova

Zoran Žalac 20.03.2024.   •   1 komentara   •   Gameplay


Nasljednik Budokai Tenkaichi serijala u novom prikazu gameplaya i dalje djeluje obećavajuće, no još uvijek ne znamo kad izlazi.

Developeri igre Dragon Ball: Sparking! ZERO podijelili su nove detalje o tom nasljedniku nekadašnjeg Budokai Tenkaichi serijala. Nije otkriveno kad taj borilački hit dolazi, ali su potvrđeni novi likovi i predstavljene su promjene u gameplayu.

Među novih likovima potvrđeno je 11 Dragon Ball faca, a to su: Burter, Dyspo, Hit, Jeice, Kakunsa, Master Roshi, Nappa, Super Saiyan Broly, Super Saiyan Kale, Super Trunks i Toppo.

Od novih mehanika i promjena vidjet ćemo četiri značajnije stvari. Normalno kretanje sada će tako biti brže, poput dasha u Budokai Tenkaichiju, dok će sam dash biti kraći. Dobit ćemo novi Skill Count mjerač koji se puni tijekom bitke. Revenge Counter mehanika omogućit će protuudarac uz apsorbiranje primljene štete. Super Perception bit će protunapad koji može parirati raznim napadima, a aktivira se uz dovoljno napunjen Skill Count mjerač. Konačno, to su Vanishing Assaults napadi koji se aktiviraju na određenoj udaljenosti od protivnika.

Komentari (1)

  • RPGamer

    20.03.2024 - 20:00

    Odlično izgleda, drago mi je što igra sadrži likove iz Dragon Ball-a Super za razliku od prošlog Kakarota. Definitivno igram sa Golden Friezom. Evo, sljedeće godine izlazi i Monster Hunter Wilds – konačno nakon 4 godine da na PS5 izlazi dobrih igara.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?