HCL.HR

Glavni negativac Anthema izgleda kao zgnječena kanta

Zoran Žalac 07.12.2018.   •   8 komentara   •   Trailer


BioWare nam je otkrio nekoliko detalja o priči nadolazećeg Anthema i njezinom glavnom antagonistu – Monitoru.

U BioWareov Anthemu, kao ni u bilo kojoj drugoj multiplayeru-orijentiranoj igri, ne očekujemo neku bogatu priču. Ipak, nekakav smisao napucavanja i destrukcije mora postojati, tako da nam je Anthem ipak prezentirao svoju priču.

Naslovni Anthem zapravo je sila koja stvara različite nepogode na neimenovanom planetu na kojemu se igra odvija. Anthem je sila kreatora tog planeta, zamišljen za kreaciju, ali problem je u tome što njime nitko nije naučio rukovati. Bogovi su u Anthemu nestali u procesu stvaranja svijeta.

Izostanak bogova otvorio je priliku ljudima da se domognu velike moći. Primjer toga je lik zvan The Monitor, koji je vođa agresivne militantne grupe The Dominion i ujedno glavni negativac igre. On je sociopat koji želi kontrolirati Anthem, a znate kako to ide s lošim tipovima – vjerojatno ima kompleks niže vrijednosti s obzirom da mu je oklop nalik zgnječenoj kanti.

U Anthemu ćemo osim Monitora imati interakciju s još nekoliko likova iz Fort Tarsisa, a to su Faye, Haluk, Tassyn te Centinal Brin. Kroz dijaloge s njima moći ćemo do neke mjere odrediti tijek radnje, odnosno vidjeti posljedice svojih odluka i poteza.

Komentari (8)

  • moordrak

    07.12.2018 - 12:18

    So far, so good! Ne očekujem Rat i mir, ali lijepo je znati kako priča ipak postoji. Anthem bi mogao biti jako zabavan! I ovo je na Wish listi.

  • NeoGames

    07.12.2018 - 13:01

    Živcira me sto su navukli teen rating da bolje prodaju igru. Izbacili sve “mature” scene koje cine BioWare BioWare

    • moordrak

      @NeoGames, 08.12.2018 - 11:18

      Od kuda taj info? Koliko ja vidim, Rating Pending Not yet assigned a final ESRB rating. u svim dućanima. PEGI također nema još nikakav rating za Anthem.

  • JohnSence

    07.12.2018 - 14:04

    O ne ljubicasti limenko!

  • blacklist0907

    07.12.2018 - 14:25

    Samo se nadam da nece bit ko destiny iz treceg lica

    • moordrak

      @blacklist0907, 08.12.2018 - 10:57

      Destiny ima treće lice ako equipaš sword. 😛 Meni Anthem više “baca” na Titanfall nego Destiny. Nadam se da će Anthem bolje proći jer ako ovo u*eru, by by BioWare.

    • blacklist0907

      @moordrak, 08.12.2018 - 12:08

      Nakon mass effect 2 iskreno ni jedna njihova igra mi nije stvorila wow efekt… Nadam se da anthem hoce makar ne ulazem nade u mp igre sa pricom

    • moordrak

      @blacklist0907, 08.12.2018 - 12:40

      Slažem se. Ovisi kakav će ekosustav sastaviti. Očekujem mikrotransakcije, DLC-ove, hrpu “sitnica” na prodaji, vjerojatno neku novu “valutu” . To me uopće ne smeta. Samo se nadam kako neće baš sve uložiti isključivo na multiplayer. Klasa optimist 🙂 Što ćeš 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?