HCL.HR

GreedFall uskoro otvara sezonu novih igara RPG žanra, evo 13 minuta gameplaya

Zoran Žalac 30.08.2019.   •   3 komentara   •   Gameplay


Provjerite kakvu zabavu obećava GreedFall, jedan od istaknutih naslova RPG žanra u jesen 2019. godine.

Jesen 2019. lišena je velikih imena u RPG žanru jer nećemo vidjeti nove igre iz BioWarea, Bethesde, CD Projekta, Square Enixa i drugih. No, nije da zanimljivih RPG naslova neće biti. Već početkom devetog mjeseca stiže nam GreedFall, obećavajuća igra konkvistadorske tematike koja se odvija na otoku Teer Fradee gdje domorodačko stanovništvo prakticira neku vrstu magije.

GreedFall u svakom sljedećem promotivnom materijalu izgleda sve bolje i bolje, premda mu se zapravo ne daje mnogo šanse za uspjeh s obzirom da razvojni tim Spiders prethondo nije radio baš dobre igre. No, kao što ćete vidjeti u novom 13-minutnom prikazu gameplaya, GreedFall bi mogao biti nebrušeni dijamant. Ako ništa, bit će dovoljno da nam ovih dana pruži nešto novo da se ne bismo ponovno morali vraćati Witcheru, Dragon Ageu i Skyrimu.

Komentari (3)

  • Drizdal

    30.08.2019 - 18:00

    Obećava, nadam se da igra ima walk/run/sprint opcije… Non stop trčati u ovakvom tipu igara…. Pih

  • delight353

    30.08.2019 - 18:48

    Djeluje mi kao mix Assassin’s Creeda, Witchera i Dragon Agea. Izgleda ok. Sviđa mi se što se combat može pauzirati, pa u miru odabrati slijedeća akcija. Ekspresije lica i njihove animacije su ostale u 2007oj. No, ovo je gameplay još nedovršene igre. Možda se to promijeni. Također animacije vode – nema ih. Osim kakav “splash” od hodanja. U svakom slučaju, dat ću joj šansu.

  • Virty

    30.08.2019 - 20:44

    Ovo mi je na radaru.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?