HCL.HR

GRID se pohvalio uvjerljivom kamerom iz kabine

Zoran Žalac 19.09.2019.   •   2 komentara   •   Trailer


Ekipa iz Codemastersa poručuje da će nam srce ubrzati kad zaigramo novi GRID, potencijalno zbog kamere iz unutrašnjosti vozila.

Friški trailer za nadolazeću trkaću igru GRID daje nam presjek svega što će nas dočekati u glavnom modu karijere. Ima tu svega, od high-end vozila do razbijanja starih kanti. Ali, ono što nam je zapelo za oko u ovom traileru jest prvi prikaz kamere iz kokpita, tj. unutrašnjosti vozila. To jest, barem *mislim* da je prvi put kako ovo vidimo u novom GRID-u.

Naime, prijašnje igre iz GRID serijala imaju kontroverznu povijest s ovom kamerom. Prvi je Race Driver GRID imao izvrsnu kameru iz kokpita i sjećam se da mi je bio pravi užitak voziti iz te perspektive. No, Codemasters je u GRID-u 2 izbacio tu kameru tvrdeći da ju ionako koristi vrlo mali broj igrača. Međutim, to nije bio razlog jer su vjerojatno nastojali uštedjeti novac od licenciranja interijera za vozila. U GRID Autosportu su vratili kameru iz kokpita, ali su kabinu zamračili i zamutili tako da igrač nije vidio ništa drugo osim ceste.

Srećom, pravi pogled iz kabine se vraća s ovogodišnjim Gridom, i to u vrlo detaljnom izdanju. Vidjet ćemo tako mjerač brzine, ruke samog vozača, retrovizor, itd.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • bunda3745

    22.09.2019 - 10:23

    Skroz normalno, codemasterova prva TOCA je imala kameru iz kabine prije vise od 20god…

  • goldfinger

    23.09.2019 - 18:43

    Da nisu(opet)ubacili tu kameru-glatko bi preskočio ovaj Grid…Jedino tako i igram racing igre,pošto mi je samo s takvom kamerom prisutan onaj pravi feeling….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?