HCL.HR

Gwent se konačno može igrati na Android mobitelima

Zoran Žalac 24.03.2020.   •   3 komentara   •   Trailer


Kartaška igra iz svijeta Witchera od danas je dostupna i na Android platformi, u svojoj punoj verziji.

Kartanje uz Witchera idealna je zanimacija za ove izazovne dane, a dobra je vijest da se Gwent od danas može igrati i na Android platformi. Bila je igra već dvadesetak dana u zatvorenom testiranju na Androidu, no sada je dostupna svim zainteresiranim igračima, besplatno kao i na drugim platformama.

Verzija za Android donosi sve što i druge verzije, koje su jučer dobile ažuriranje 5.2.9. Njime su donesene neke manje promjene, poput toga da će Arena od sada biti dostupna nakon dostizanja 10. levela. Kako se ranije već znalo, verzije za konzole ne dobivaju više nove sadržaje, a ako se ne igrate na PC-u i nemate iPhone, verzija za Android mogla bi vam biti preferirana za buduća druženja s Geraltom i njegovom ekipom.

Komentari (3)

  • Kralj Budala

    24.03.2020 - 13:09

    Igra “teži” 2,65GB pa ako netko razmišlja da instalira neka oslobodi prostora i pripremi utičnicu za napajanje. Ja ću kada dođem kući, bar probati da vidim jel vrijedi prostora.

    • ihneacho

      @Kralj Budala, 25.03.2020 - 07:18

      barje danas na mobačima 32gb interne minimalno jel?

  • ck7

    24.03.2020 - 18:00

    Ja sam skinuo, al ne preko wi-fi a (t com) jer je užas internet zadnjih dana, al zato preko moba (a1) za manje od 5 min skinuo…pokušao odigrati tutorial al mi kcerka neda mira..vidim da cu morat na wc ☺️

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?