HCL.HR

Netko je napravio mapu dvorca Hogwarts u Tony Hawk’s Pro Potteru

Zoran Žalac 02.11.2020.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Vrhunsku maštu i kreativnost pokazao je jedan igrač Tony Hawk’s Pro Skatera 1+2 napravivši igrivu mapu prema dvorcu iz serijala o Harryju Potteru.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 imao je neke lude custom mape, odnosno skate parkove, već od samog izlaska. Međutim, nedavno je igra dobila jednu od impresivnijih mapa – baziranu na poznatom dvorcu Hogwarts, koji je ujedno i škola za čarobnjake i vještice.

Kreator te mape je igrač pod nadimkom Skramblez, očito i sam veliki fan magije i Harryja Pottera. Osim što je Hogwarts napravio iznimno funkcionalnim za skateboarding, i samu je demonstraciju odradio skejtajući s likovima iz poznate franšize. Naravno, kako postoje određene limitacije po pitanju veličine skate parka, ovo je tek dio Hogwartsa, ali je svejedno vrlo impresivno posložen.

Ako vam se ovaj skate park svidio, dobra je vijest da ga i sami možete isprobati unutar igre. No, loša je vijest da ga možete isprobati samo na PC platformi jer za sada nema dijeljenja parkova među različitim verzijama igre.

Komentari (3)

  • Arthur

    02.11.2020 - 13:56

    Svaka čast nema što. Je da veličina parka ograničava kreiranje ali je i ovo dobra stvar i nadam se da ćemo vidjeti još ovakvih kreacija.

  • Nightyx

    02.11.2020 - 14:05

    Odlično! 😀

  • Bojko

    02.11.2020 - 18:00

    I Sonic park je totalno fora, kao i Super Mario park. Ne mogu zamisliti koliko je vremena utrošeno u izradu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?