HCL.HR

Igramo LEGO City Undercover (EP6): Smotani policajac uništio proslavu

Igor Belan 26.04.2017.   •   7 komentara


U novoj epizodi odigravanja LEGO City Undercovera, LEGO grad je u problemima, ali ne zbog kriminalaca već zbog smotanih policajaca. Al’ što da im radiš kad su tako simpatični!

Označeno sa: , ,

Komentari (7)

  • borna8

    26.04.2017 - 17:30

    Little nightmares,outlast 2,what remains of edith finch,the sexy brutale…ali ne mora se djeci na yt-u udovoljiti…

    • Igor Belan

      @borna8, 26.04.2017 - 23:22

      Okani se tog negativnog stava čovječe, ne znaš što govoriš. Ovo uopće nije posebno dobro gledano, niti je to “dječja igra” kako je predstavljaš .

    • Luka Martic

      @Igor Belan, 27.04.2017 - 18:09

      Igore Ja sam vam na vas gmail [email protected] poslao igru koju sam ja napravio i to besplatno samo skini i igraj inace na steamu sam je stavio za 3eura, ako bi mogo jedan kratki video kometar.
      Hvala unaprijed.

  • MHLBLSC

    26.04.2017 - 20:17

    Istina ovo što borna8 kaže. Meni je bilo dosta čudno kad je izašla druga epizoda od tog LEGO City Undercover, a evo već šeste. Outlast 2 je najiščekivanija horor igra 2017. godine, a sve što smo dobili od toga je onaj demo od prije koliko već, 6 mjeseci ili tako nešto. I taj Little Nightmares se isto čini kao jedna dosta zanimljiva igra, a iz tog nema ni jednog videa na kanalu. Sad već imate dobrano preko 200 000 pretplatnika na yt-u, a ne snimaš jednu od najvećih i najiščekivanijih igara godine – Outlast 2. Umjesto toga ti snimaš LEGO, i to već šestu epizodu dok su puno veće i bitnije igre u svakom pogledu (objektivno govoreći) zanemarene. I kad kažem zanemarene mislim zanemarene s tvoje strane, zanemarene s video komentarom. Zoran je napisao dobru recenziju dan prije nego što je igra službeno izašla i to je za svaku pohvalu, dok se ti tu zezaš s jednom ovakvom “igricom”. Nije da želim omalovažiti LEGO City Undercover, ali naspram Outlast-a 2 koji je trenutno aktualan i u centru pažnje kod svih gaming youtube kanala, taj LEGO je “igrica”. Ne znam što da više kažem. Ako planiraš napraviti neki video komentar za Outlast 2 danas-sutra onda se ispričavam, ali ako ne, onda sve što sam rekao stoji. Znam da je možda ugodnije igrati i komentirati jednu ovako veselu igru poput ove nego prolaziti kroz sve te užase od Red Barrels-a, ali što. da ti kažem – žrtvuj se malo za kanal. Siguran sam da ima puno ljudi koji bi voljeli čuti još pokoju od tebe o Outlast-u sad kad je u potpunosti vani, al’ neću ti lagat’, voljeli bi i da igraš čisto da te još malo vidimo kako se plašiš tih svih strahota i užasa iz Outlast-a. Što da ti kažem… bude to dosta komično. ?

    • Igor Belan

      @MHLBLSC, 26.04.2017 - 23:30

      Dakle, Outlast 2 smo recenzirali PRIJE nego je izašao. A video komentar stiže sutra ujutro. Little Nightmares nije ni izašao još. Uglavnom, da bismo svaki dan imali video – imamo povremeno za neke aktualne igre male serijale, kao sada za LEGO City Undercover, ali kao što to radimo već ŠEST godina, na samom YT kanalu imamo stalno neke nove igre… i naravno da nema potrebe da sumnjate da će se takva praksa i nastaviti.

    • MHLBLSC

      @Igor Belan, 27.04.2017 - 08:22

      Ok, onda sve pet. Kako sam već rekao – ako se video ipak planira napraviti (a kako si rekao, planira se napraviti) onda se ispričavam.

  • Silvio_7Tech

    26.04.2017 - 22:54

    Kad sam čuo na početku videa – “Doživi više”, mislio sam da je reklama za Durex 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?