HCL.HR

Igramo Raft (EP2): Ma ovo se samo meni može dogoditi

Igor Belan 10.07.2022.   •   2 komentara


Raft je teža igra nego sam očekivao pa sam se za ovu epizodu malo pripremio. Provjerio vaše komentare, neke tips and trickse… i išlo mi je dobro. Ali naravno da se sve okrenulo protiv mene na kraju. I što sad da radim? Ne, ozbiljno – javite ako znate.

Komentari (2)

  • rolac69

    10.07.2022 - 20:48

    Igra je super, ima i ok priču kad se slozi komunikacijski uređaj pa kad se krene po otocima sa misijama. Meni je jednom nestao cijeli svijet samo ostao splav i nista se nije generiralo kolko god sam plovio. Nije loše napravit svako malo save.

  • crophil

    12.07.2022 - 17:52

    Igore, to se samo tebi može dogoditi… Morat ćeš ispočetka, osim ako se magično ne pojavi splav kad reloadaš. . Ne možeš splav sagraditi od nule. Osim ako se nešto nije promijenilo, ali sumnjam. Drugi put koristi anchor, nije tolika šteta, kamenja ćeš uskoro imati i više nego dovoljno, samo roni na suprotnoj strani otoka od one gdje ti je splav, jer je tamo i morski pas. A morski pas će se lakše ubiti kad napraviš jači spear. Tad iskoristi priliku za istraživanje podmorja jer imaš nekoliko minuta dok se novi ne respawna.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?