HCL.HR

Oznaka: Igre s morskim psima

HCL VideoIgramo Raft (EP11): Bombardirao sam tuđi brod i nije mi žao

Igor Belan prije 3 dana

Nakon 11 epizoda bio bi red da bacim to staro jedro u more i složim si neki motorić za svoj splav. Ali mogu li to uspjeti bez slatkog, slatkog bakra? Dok mi mutirani štakori piju krv na slamku? Bacite oko…

HCL VideoIgramo Raft (EP10): Siromah na splavu kupio jahtu

Igor Belan 12.09.2022.

Vidiš ti šta je život – jedan dan se jedva uspijevaš prehraniti, a drugi dan si moćnik s jahtom! Dobro, jahtu treba još malo renovirati i nije baš moja – ali sumnjam da će ikome smetati ako se malo “poslužim”.

HCL VideoIgramo Raft (EP9): Napokon sam došao do prvog otoka!

Igor Belan 05.09.2022.

Navodili ste me da mislim da će na prvom otoku biti nekakvi štakori, pa sam došao spreman za borbu. Ali našao sam sve osim štakora… čak i stvarne ljude!

HCL VideoIgramo Raft (EP8): Dogodilo mi se ono najgore

Igor Belan 28.08.2022.

Znate ono kada se dodatno potrudite oko nečega i onda to samo nestane neobičnim spletom okolnosti? Sav vaš trud i rad budu uzaludni, vrijeme potraćeno? E pa uživajte u novoj epizodi Rafta prijatelji.

Najavljena je ribarska avantura Dredge, ima i krakena

Zoran Žalac 27.08.2022.

Sljedeće ćemo godine sjesti u mali brodić, ploviti po misterioznom otočju, loviti ribe i istraživati tajne u avanturističkoj igri Dredge.

HCL VideoIgramo Raft (EP7): Pustolov na splavu našao novu nadu

Igor Belan 16.08.2022.

Jesam li se uspio izvući bez posljedica iz nemoguće situacije s kraja prošle epizode? Što se dogodi kada obučeš glavu svinje koju si ubio dok jedeš meso morskog psa? Kad ću više napraviti tu antenu i krenuti u PRAVU avanturu? Ovaj video sve objašnjava.

HCL VideoIgramo Raft (EP5): Veliki pustolov naletio na otok i skoro umro

Igor Belan 27.07.2022.

Nakon dvije epizode ponovno nailazim na veliki otok, ovaj put spreman da ga zapravo i malo istražim. Barem sam tako mislio…

HCL VideoIgramo Raft (EP4): Previše sam se glupirao s dupinima

Igor Belan 22.07.2022.

Mislili ste da su dupini u Raftu bezopasni? E pa u mom slučaju su ispali vrlo opasni. U četvrtoj epizodi Rafta pokušavam istražiti nove stvari, izgraditi još jači splav i pronaći svoj prvi “story” otok. Ali ti dupini…

HCL VideoIgramo Raft (EP3): Napokon sam ga ubio!

Igor Belan 15.07.2022.

Jesam li uspio spasiti splav koji se zbugirao u prošloj epizodi i nestao s lica Zemlje? Jesam li morao početi sve ispočetka? Jesam li barem naučio pecati i ubio morskog psa? A neću vam spoilat’, ali ova epizoda je bila zanimljiva!

HCL VideoIgramo Raft (EP2): Ma ovo se samo meni može dogoditi

Igor Belan 10.07.2022.

Raft je teža igra nego sam očekivao pa sam se za ovu epizodu malo pripremio. Provjerio vaše komentare, neke tips and trickse… i išlo mi je dobro. Ali naravno da se sve okrenulo protiv mene na kraju. I što sad da radim? Ne, ozbiljno – javite ako znate.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?