HCL.HR

Igramo Sniper Elite 4 (EP6): TAMANIMO NACISTE U ŠUMI

Igor Belan 04.03.2017.   •   13 komentara


Što rade nacisti u šumi? Samo pitanje zvuči kao početak nekog crnog vica, ali ako je suditi po ovom videu odgovor je sasvim normalan – čuvaju unesrećeni avion koji im ne pripada. Pogledajte kako ih kreativno tamanimo i vraćamo kontrolu nad šumom u novoj epizodi Sniper Elitea 4.

Označeno sa:

Komentari (13)

 • hyperion

  04.03.2017 - 15:51

  Wow, nisam očekivao 6 epizoda ove igre,stvarno ste radišni, svaka čast. Btw, offtopic, primjetih veliko sniženje na Originu od nekih 70-ak %, go crazy.

  • trulex

   @hyperion, 04.03.2017 - 17:53

   Meni kvalitetu igre u zadnje vrijeme određiva koliko hcl klipova o njoj izbaci. Jer mora da ima nešto u njoj moćno što Igora vuče da snima više epizoda od ostalih igara.

  • hyperion

   @trulex, 04.03.2017 - 17:59

   Onda je Ark najbolja igra ikad 😛

 • Zoran Žalac

  04.03.2017 - 16:36

  “Ne tamo, KORAL”

 • Valmorph

  04.03.2017 - 17:59

  Po meni je ovo bacanje vremena koje se moglo malo kvalitetnije iskoristiti. Mislim, ‘ajde ok, snimljeno je pet video komentara prije recenzije pa je napravljena recenzija i onda se snima šesti?! Čemu? Znam, kažeš “eto htio sam vam još malo pokazati”, ali zbog toga “ispaštaju” druge igre. Osobno, volio bih da sam vidio malo the Hunter: CotW, ali eto… ni traga, ni glasa o tome. Bez uvrede, nisam ja tu da vam krojim radnu politiku, ali imam dojam da je HCL prije bio puno svestraniji, a pod tim mislim da se prije tijekom dva-tri mjeseca moglo vidjeti puno više igara nego što se u istom razdoblju može vidjeti sad. I nije stvar da igara nema. Ne znam, možda griješim, ali stvarno mi se taj dojam intenzivirao. Lijepo bih zamolio odgovor. 😉

  • Igor Belan

   @Valmorph, 04.03.2017 - 18:49

   Hunter: CotW je zapravo nešto što sam imao na umu ovih dana malo zaigrati i prokomentirati – takve hunting igre su obično iznimno loše (iako ljudima koji to traže budu odlične), ali ova po gameplay videima i steam reviewsima djeluje čak solidno. U svakom slučaju, kužim što govoriš, ali već sam jednom nekome i odgovorio na takvu kritiku – kroz posljednja četiri mjeseca jednostavno nije bilo mnogo igara koje su uopće izlazile, a da bismo ih mi procijenili kao da su vrijedne pažnje ili video komentara. Tako je uvijek pred kraj jedne i početak druge godine. Ali sada s trećim mjesecom možemo reći da gamerska godina zapravo kreće – pa će svakako biti i više raznovrsnosti na kanalu.

  • Valmorph

   @Igor Belan, 04.03.2017 - 20:29

   Razlog uvažen, zahvaljujem na odgovoru i željno iščekujem nove sadržaje. 😉

  • lmaleni87

   @Valmorph, 04.03.2017 - 21:32

   Hunter sam igrao jedno 6 mj i nakon potrošenih 250$ igra me i dalje tražila pare za koje kakve gluposti kupi sad luk, pa strijele pa posebni decoy pa onda ovu odjeću…. pretjerali su čovjeće pa koliko novaca bi da im dam trajni nalog pa nek skidaju koliko im treba

   da se razumijemo igra je što se tiće hunting teme najjača ali novaca nikada im dosta

   a oni rokaju igre koje su i njima i publici zanimljive, npr, mene ne privlače igre za nintendo, indie igre, pa pogledam ako hoću ako ne ne gledam al ne bacam ljagu po ostalim igrama

  • Valmorph

   @lmaleni87, 04.03.2017 - 21:59

   Ovaj Hunter je dosta drugačiji od prijašnjih i to sam skužio u 10 minuta gameplaya (mislim čak da više nema toliko tih mikrotransakcija). To što Igor kaže za reviewse je vjerojatno zbog toga. Kažem, tek sam krenio igrati pa ne znam još po čemu se razlikuje od prijašnjih.
   I ne, ne bacam nikakvu ljagu po ostalim igrama, nego jednostavno mi nije racionalno trošiti vrijeme i trud na igru koja je recenzirana i već je snimljeno nekoliko video komentara. Ali, eto Igor reče da je to zbog manjka igara za koje su oni u uredništvu mislili da su vrijedne obraćanja pažnje pa onda shvaćam.
   Stvar je subjektivnog izbora i jednostavno se ne može svakome udovoljiti. Ipak, nadam se da će biti više raznovrsnosti ukoliko za nju budu postojali preduvjeti.

  • Valmorph

   @Valmorph, 04.03.2017 - 22:03

   Ok, da nebi bilo zabune i da ne ispadne da imam poremećaj osobnosti. Došlo je do pogreške u pisanju. Znači, igra se razlikuje od prijašnjih i to sam skužio nakon 10 min. 😀

  • Petar D

   @Valmorph, 04.03.2017 - 22:50

   Nije poremećaj osobnosti kriv nego vremenska rupa……

 • lmaleni87

  04.03.2017 - 21:01

  Igore moramo ti kupit naočale! Ti stvarno nisi vidio S-mine(ona sa sajlom za koju zapneš pa eksplodira) točno se vidi mina kod bandere, sajla i na kraju štap 😉

  • Igor Belan

   @lmaleni87, 06.03.2017 - 00:51

   Ma svašta – sad si me natjerao da pogledam video opet… i sad ih stvarno vidim 🙂 Mislio sam da su zakopane i da ih se ni ne može vidjeti, pa nisam očima ni tražio nekakve žice i slično.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!