HCL.HR

Igranje košarke u Spider-Manu je živa patnja

Zoran Žalac 12.02.2020.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Krajnje interesantan eksperiment napravljen je u režiji YouTube korisnika Reetae27 koji je pokušao napraviti košarkaša od Spider-Mana.

Mlađe se generacije možda ne sjećaju, no u 19 godina staroj igri Spider-Man 2: Enter Electro postojala je jedna misija u kojoj je Spidey mogao igrati košarku… u smislu da je mogao uzeti loptu i ubaciti ju u koš. Nije to bilo baš lako, ali se sjećam kako sam nakon nekoliko desetaka pokušaja uspio postići koš.

U Spider-Man igri iz 2018. godine stvari su u tom pogledu nazadovale. Bilo je u igri košarkaških terena, košarkaških lopti i ljudi koji su igrali koštarku. No, sam Spider-Man nije mogao rukama uzeti loptu i ubaciti ju u koš… što ne znači da se koš ne može postići na neki drugi način.

Istraživanje o načinima na koje Spider-Man ubaciti loptu u koš proveo je YouTube korisnik Reetae27, a njegov trud podjednako je zanimljiv i bolan za gledanje. Ali, tko zna – možda sav taj trud ne bude uzalud pa Spider-Man nauči igrati košarku u vrlo izvjesnom nastavku za PlayStation 5?

Komentari (1)

  • Mah

    13.02.2020 - 01:56

    Išlo bi mu da Parker pripada rasi tamnije boje kože

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?