HCL.HR

U Life is Strange 2 pratit ćemo braću na putu za Meksiko

Zoran Žalac 21.08.2018.   •   0 komentara   •   Trailer


Život nastavlja biti čudan s potpuno novim likovima. Upoznajte braću Diaz koji bježe od kuće i idu prema Meksiku, prije nego se na granici izgradi veliki zid.

Točne su bile spekulacije koje su internetski detektivi uspjeli izvući iz besplatnog naslova The Awesome Adventures of Captain Spirit. U Life is Strange 2 doista ćemo igrati sa susjedom Chrisa Eriksena kojega smo imali prilike vidjeti na kraju spomenute igre. Točnije rečeno, u Life is Strange 2 pratit ćemo dva lika – braću Seana i Daniela Diaz.

Igrivi lik je 16-godišnji Sean koji posjeduje neku natprirodnu moć i prema svemu sudeći – ne zna ju baš kontrolirati. Nakon nezgode u kojoj strada policajac, Sean sa svojim devetogodišnjim bratom Danielom napušta Seattle i bježi prema meksičkom gradiću Puerto Lobos, mjestu iz kojega njihova obitelj potječe.

Tema priče bit će vezana uz odrastanje, ali i bratski odnos koji će se često staviti pod upitnik zbog teških uvjeta prilikom putovanja na kojemu se Daniel i Sean nalaze. Sean će Danielu biti uzor pa će igračeve akcije utjecati na Danielov odgoj.

Ovo inače nije prvi put da se studio Dontnod odlučuje za dinamiku dva lika, s obzirom da je upravo na tom temelju funkcionirao i prvi Life is Strange, samo s likovima ženskog spola.

Putovanje braće Diaz počinje 27. 09. na PC-u i konzolama, a bit će podijeljeno na pet epizoda.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?