HCL.HR

U Microsoft Flight Simulator stiže jedan od najvećih aviona u povijesti, imamo datum i za helikoptere

Zoran Žalac 25.08.2022.   •   0 komentara   •   Trailer


Serijal Microsoft Flight Simulator proslavit će svoj 40. rođendan velikim poklonom za sve vlasnike najnovije igre. Besplatno ažuriranje donijet će 12 novih letjelica, 20 dodatnih misija i 14 zračnih luka.

Microsoft je na Gamescomu najavio nekoliko novosti vezanih za svoju simulaciju zrakoplovstva Microsoft Flight Simulator. Kao prvo, od danas su dostupna besplatne nadogradnje za pet njemačkih gradova – Hanover, Dortmund, Dusseldorf, Bonn i Keln, koji će u igri postati još detaljniji zahvaljujući tehnici fotogrametrije.

Nadalje, dostupan je i njemački zrakoplov Junkers F 13 koji je prvi put poletio davne 1919. godine, ali on nije besplatan nego se može kupiti za 15 dolara.

Kao drugo, najavljeno je kako će Microsoft Flight Simulator proslaviti 40. rođendan serijala kroz nadogradnju 40th Anniversary Edition. Ova je ekspanzija zakazana za 11. 11. 2022. te će biti besplatna svim vlasnicima igre, ali i onima koji ju igraju preko Game Passa.

Proširenje će u MFS uvesti dvije nove kategorije letjelica – helikoptere i glajdere. Sveukupno će igra biti proširena s 12 novih letjelica, među kojima je i sofisticirani Airbus A-310. Bit će tu i povijesnih letjelica kao što su Wright Flyer iz 1903. ili famozni Hughes H-4 Hercules, najveći zrakoplov ikad izgrađen od drvenog materijala.

Bit će dodane i nove zračne luke: četiri komercijalna aerodroma, 10 luka za glajdere, i 14 sletišta za helikoptere. Vidjet ćemo i povratak 20 klasičnih misija koje su u prošlosti bile dostupne u Microsoft Flight Simulatoru.

 

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?