HCL.HR

Na konzole stiže jedinstveni platformer The Pedestrian

Zoran Žalac 18.01.2021.   •   2 komentara   •   Trailer


Hvaljeni 2D platformer unikatnih mehanika dolazi na konzole. The Pedestrian će se na PlayStation te Xbox platformama pojaviti krajem ovog mjeseca, a kasnije i na Switchu.

The Pedestrian je jedna od onih igara koja je zamalo bila nominirana u Zlatnom Dabru 2020 i za koju smo bili sigurni da bi mnogima ostavila upitnik nad glavom. Radi se tu o 2D platformeru koji je početkom 2020. izmamio prilično pozitivne reakcije na Steamu.

Reakcije su prvenstveno bile takve zbog Pedestrianove jedinstvenosti kroz mehaniku slaganja levela kako bi se istim moglo navigirati. Jednostavno rečeno, leveli u Pedestrianu su fragmentirani na više ploča koje se moraju slagati kako bi čovječuljak u njima mogao riješiti neku zagonetku ili produžiti dalje do sljedeće ploče.

Ravno godinu dana od izlaska PC verzije, taj će puzzle platformer postati dostupan i na konzolama. Najavljeno je kako će The Pedestrian biti lansiran na PlayStationu 4 i 5, te Xbox One i Series konzolama 29. ovog mjeseca. U planu je također i verzija za Nintendo Switch, ali će ona uslijediti nešto kasnije.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Vikror_Car

    18.01.2021 - 14:44

    Prvo put da cujem za nju i cini se fora pa cu je uzet. Dugo nisam igrao platformere i zbog toga sam zahvalan na ovom clanku!

  • darkstar

    18.01.2021 - 16:14

    Mogli bi vi napisati specijal, na temu koje su vam igre prosle izpod radara u 2020. Ja naprimjer sada prvi puta cujem za Pedestrian i sigurno cu je dati na wishlist da zaigram u budućnosti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?