HCL.HR

Nakon dvije godine ponovno je prikazan Fallout 4: New Vegas

Zoran Žalac 05.07.2023.   •   3 komentara   •   Trailer


Neslužbeni “remaster” Fallout: New Vegasa unutar Fallouta 4 još uvijek je živ, a u novoj demonstraciji fokusiran je na Recharger tip oružja.

Projekt kojemu je cilj prebaciti Fallout: New Vegas u Fallout 4 već je neko vrijeme u razvoju, ali je zadnje dvije godine na službenom YouTube kanalu vladalo zatišje. Sad je ta tišina prekinuta te je objavljen video koji demonstrira napredak ostvaren na polju oružja.

U Fallout 4 tako su prebačena Recharger oružja iz New Vegasa te se već mogu preuzeti kao zasebna modifikacija. Što se tiče cjelovitog New Vegasa u Creation Engineu, još mu se ne nazire kraj razvoja. Međutim, svakako je dobra vijest da je tišina prekinuta.

Komentari (3)

  • Wolf Rage

    05.07.2023 - 10:40

    Ako če biti upola ko original bit če igretina 😀

  • Apocalypse4987

    05.07.2023 - 11:23

    Svaka čast ovim projektima, ali uvik se dogodi ista stvar. U razvoju su ponekad po cijelo desetljeće i onda pred izlazak dođe odvjetnik firme od koje koriste originalnu igru i udre C&D

  • Iron666

    06.07.2023 - 09:37

    I onda ljudi seru kako razvoj igara traje predugo. Oke, ovo ne radi cijeli studio, ali isto tako ne moraju programirati igru od gole kože i imaju i više nego upola olakšan posao, i opet traje i traje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?