HCL.HR

Pogledajte novi trailer za ARK 2, Vin Diesel izgleda junački u Unreal Engineu 5

Igor Belan 12.06.2022.   •   4 komentara   •   Trailer


ARK 2 je dobio prekrasan novi trailer s T-Rexom i Vin Dieselom u glavnoj ulovi, koji golica maštu natpisom da se radi o in-engine snimkama ravno iz Unreal Enginea 5. Mi ćemo biti zadovoljni i ako bude izgledao upola dobro.

ARK 2 dobio je svoju minutu slave na upravo održanom Xbox + Bethesda 2022 Showcase koji smo pratili uživo zajedno s vama.

Budući da to nije prva najava te igre, nadali smo se vidjeti i malo gameplaya, ali dobili smo samo cinematic trailer u kojem je Vin Diesel pokazao svoje vještine jahanja dinosaura. A budući da je na jahanje poveo i kćerku, očito nije propustio još jednom nam ukazati na važnost – obitelji.

Izgrađen od nule u Unreal Engineu 5, ARK 2 obećava pravo next-gen iskustvo, a ovaj trailer trebao bi biti pokazatelj grafičke kvalitete koju možemo očekivati. Iako djeluje kao tipični CGI trailer, na početku jasno stoji napomena koja kaže da se radi o stvarnim in-engine kadrovima ulovljenima i složenima kroz Unreal Engine 5.

Vin Diesel će u ARK-u 2 glumiti lika imena Santiago, a Auli’i Cravalho (poznata po ulozi u Moani) bit će njegova in-game kćerka imena Meeka. Opis igre kaže da ćemo morati “ukrotiti budućnost” kada se probudimo na primitivnom svijetu punom dinosaura i ljudi u borbi za dominaciju, kao i ući u tim s legendarnim herojima kako bismo se suočili s “mračnim silama”. Misteriozno!

Komentari (4)

  • Slasno Pile

    12.06.2022 - 21:14

    ARK survival je free na steamu trenutno.

    • MrDonDux

      @Slasno Pile, 13.06.2022 - 12:02

      Za stalno ili privremeno?

    • Slasno Pile

      @MrDonDux, 13.06.2022 - 22:57

      stalno

  • kebbab

    12.06.2022 - 22:26

    Malo su bezobrazni. Nadao sam se da će pokazati gameplay.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?