HCL.HR

Oznaka: Igrice s dinosaurima

HCL VideoIgramo ARK: Survival Ascended (EP3): Izgubio sam sve, ali ovaj T-REX nije kriv!

Igor Belan 01.12.2023.

Moj prvi susret s ogromnim crvenim T-REX-om (ili barem mislim da je to T-REX) nije prošao baš bajno, ali on uopće nije kriv što sam izgubio sve u ovoj epizodi. Ili skoro sve. Počevši od jedne gameplay snimke, pa sve do nekoliko dinosaura.

HCL VideoZaigrao sam Path of Titans, novu igru o preživljavanju u okrutnom svijetu dinosaura

Igor Belan 12.08.2022.

Dok smo u ARK-u preživljavali među dinosaurima kao obični čovjek, Path of Titans je survival MMO u kojem je svaki igrač zapravo dinosaur. Izaberite krivog dinosaura, naljutite T-Rexa i možda nećete preživjeti.

Pogledajte novi trailer za ARK 2, Vin Diesel izgleda junački u Unreal Engineu 5

Igor Belan 12.06.2022.

ARK 2 je dobio prekrasan novi trailer s T-Rexom i Vin Dieselom u glavnoj ulovi, koji golica maštu natpisom da se radi o in-engine snimkama ravno iz Unreal Enginea 5. Mi ćemo biti zadovoljni i ako bude izgledao upola dobro.

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution 2 (EP3): Lovimo opasnog dinosaura

Igor Belan 26.11.2021.

Kampanju Jurassic World Evolutiona 2 nastavljamo u Washingtonu, ali ne usred grada već negdje na snježnom brdu gdje razni dinosauri šeću bezbrižno. E pa nema toga! Idemo ih sve uloviti i onda se truditi da im bude ugodno u kavezu.

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution 2 (EP2): Pobjegao mi opasan dinosaur

Igor Belan 18.11.2021.

Nastavljamo istraživati kampanju Jurassic World Evolutiona 2 i susrećemo se s izazovima poput pješčanih oluja i prebirljivih dinosaura koji bi radije razbili ogradu nego živjeli u kavezu koji sam im pola sata uređivao. Đubrad nezahvalna!

HCL VideoLovio sam odbjegle dinosaure u Jurassic World Evolution 2, neće im to više pasti na pamet

Igor Belan 10.11.2021.

Nije ARK, ali dinosauri su back! A Jurassic World Evolution 2 donosi potpuno novu kampanju u kojoj više ne vodimo tematski park. Ima li to ikakvog smisla? Evo kako igra počinje.

HCL VideoIgramo ARK: Valguero (EP4): Našao sam novog dinosaura u pećini

Igor Belan 24.07.2019.

Moja talijanska avantura na novoj ARK mapi odvodi me ovaj put do jedne pećine, na koju sasvim slučajno nailazim putujući morem. Ili je to jezero? Svejedno. Glavna poanta je da nisam ni trebao ići tamo – strašno je.

HCL VideoIgramo ARK: Valguero (EP3): Napravio sam kuću na moru

Igor Belan 14.07.2019.

Avanturu na novoj mapi u ARK: Survival Evolvedu nastavljamo s talijanskim prizvukom – uz vaša imena za dinosaure i moje glupe ideje za istraživanje. Ovaj put napokon sam malo i napredovao.

HCL VideoIgramo ARK: Valguero (EP2): Moja nova vojska dinosaura

Igor Belan 02.07.2019.

Na talijanskoj mapi (nije zapravo talijanska) Valguero našao sam novi biom, a po putu susreo neke stare dinosaurske prijatelje – samo ne znam još kako se zovu.

HCL VideoVratio sam se u ARK da bacim oko na novu mapu – kad su dodali robotske dinosaure?!

Igor Belan 27.06.2019.

ARK: Survival Evolved poprilično se promijenio otkako sam posljednji put kročio njegovim šumama. Kakvi su sad ovi metalni novi dinosauri? Istražujem sve to na novoj mapi talijanskog prizvuka.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?