HCL.HR

Prepoznajete li ovu igru? Nećete vjerovati u što je pretvorena

Zoran Žalac 26.06.2023.   •   6 komentara   •   Zanimljivosti


Ghost Recon Wildlands uz nekoliko modova na PC-ju gotovo neprepoznatljivo iskustvo. E sad – je li i vizualno prihvaltljivo?

Neke se igre na PC-ju mogu toliko modificirati da na kraju izgledaju kao totalno druge igre. Najnoviji primjer toga nedavno je demonstrirao YouTuber pod nadimkom DEEF, koji je od Ghost Recon Wildlandsa kreirao igru iz prvog lica s namjerom što realističnijeg prikaza.

Njegov je pothvat spojio nekoliko različitih modifikacija, uključujući Bodycam mod uz koji akcija izgleda kao da ju promatramo iz perspektive kamere postavljene na tijelu. Tu je također i mod koji uklanja dijelove sučelja iz igre, kao i filter slike za Reshade.

Uz drugačiju perspektivu i nekoliko efekata koji donose zamućen pogled, cijela stvar igri daje totalno drugačiji ugođaj. Osobno ne bih volio igrati Ghost Recon Wildlands na ovakav način, ali drago mi je vidjeti kako igrači sami traže nove načine kako tu igru pretvoriti u nešto realistično.

Komentari (6)

  • ajdin_sa

    26.06.2023 - 19:19

    Ovo je još i valjalo na odnosu breakpointa

  • Blackbeard

    26.06.2023 - 20:21

    Ovaj izgleda fenomenalno.

  • ukek

    26.06.2023 - 20:38

    Upravo to, dokazano milione puta. Da se vise prihvaca rad community jebt koliko bi samo igre bile naprednije i bolje, cak i teski flopovi bi se vracali iz mrtvih puno brze.

    • Djelo_Jerboa

      @ukek, 26.06.2023 - 23:14

      A to AAA developeri ne žele jer ih je strah da bi amaterski developeri tražili svoj dio ili zarađivali preko njihove dragocijene igre. Sjećaš se onog fan remakea Tomb raidera 3 kojeg je Igor snimao prije nekih 5 god, taj projekt je morao biti obustavljen zbog moguće tužbe Square Enixa.

  • Zoran Žalac

    26.06.2023 - 20:41

    Pogotovo kad je varanje posrijedi 😀

    • Djelo_Jerboa

      @Zoran Žalac, 27.06.2023 - 19:37

      Od kud si sad došao do varanja?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?