HCL.HR

Star Wars Battlefront 2 danas dobiva ažuriranje Age of Rebellion

Zoran Žalac 26.02.2020.   •   2 komentara   •   Trailer


Novi sadržaji za Star Wars Battlefornt 2 ovoga su puta fokusirani na originalnu trilogiju. Stižu tako svima dragi Ewoki.

Ako vam Star Warsa nije preko glave, Battlefront 2 danas će dobiti niz novih sadržaja. Age of Rebellion ažuriranje donosi tako sedam co-op lokacija, dodatna oružja, dva nova lika, nadogradnje AI likova te dvije nove mape za Heroes vs. Villains mod.

Oba nova lika pripadaju Infiltrator klasi. Sa strane pobunjenika bit će to Ewok Hunter. Njegovo glavno oružje je luk čija se efikasnost povećava što duže igrač zadržava napad. Zgodna je stvar što se Ewokove strelice ne pojavljuju na skenerima. Ewok također ima vještinu Valiant Horn uz koju dobiva veću otpornost na napade, a i sam može zadati više štete po cijenu da se svima prikazuje na skeneru.

Sa strane imperija novi je lik ISB Agentica. Ona koristi dva RK-3 blastera i ima vještinu Assault Training koja joj povećava brzinu kretanja, a dok se kreće smanjena joj je i šteta koju prima. Tu je još i Imperial Intel vještina koja joj otkriva poziciju najbliža četiri protivnika.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • GAMEmaher

    26.02.2020 - 13:32

    Ajme, već i ovako igra 110 GB na plejki 🙂 Al neka…hvale vrijedno novih sadržaja i dalje.

    • ck7

      @GAMEmaher, 26.02.2020 - 14:11

      Baš sam htio isto napisati…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?