HCL.HR

Syberia 3 opet odgođena, ali zato će biti još bolja

Igor Belan 07.10.2016.   •   1 komentara


Syberia 3 trebala je izaći još prošle godine, onda su je odgodili za izlazak krajem ove godine da bi na kraju i taj datum promijenili. Evo zašto im treba više vremena da nam dostave novu avanturu Kate Walker.

Syberia3_Screenshot03

Dugoočekivan nastavak Syberia serijala, Syberia 3, najavljen je još 2012. godine – tada je rečeno da će igra biti spremna za izlazak na tržište 2014. ili 2015. godine, a onda su tu procjenu prebacili na 1.12.2016. godine. Sada Microids, studio koji stoji iza igre, javlja kako je igra ponovno odgođena jer ima treba više vremena da ubace sve što su planirali:

Svjesni smo da ljubitelji serijala diljem svijeta ne mogu dočekati da ponovno uđu u cipele Kate Walker, ali trebat ćemo dodatno vrijeme da im poslužimo avanturu koja može zadovoljiti njihova očekivanja u ovom fascinantnom univerzumu.

No zašto im je potrebno dodatno vrijeme? Evo izjave tvorca Syberie Benoit Sokala:

Odlučili smo dodati još više animiranih međuscena u ovoj fikciji, više opcionalnih narativnih sekvenci kao i novih jezika za glasovnu sinkronizaciju, što predstavlja pozamašan posao za naš tim.

Novi datum izlaska igre Syberia 3 nije fiksno postavljen – developeri samo kažu da izlazi u prvom kvartalu 2017. godine. Kada izađe, imat će punu glasovnu sinkronizaciju na francuskom, ruskom, poljskom i njemačkom kao i podnapise na engleskom, francuskom, njemačkom, španjolskom, talijanskom, ruskom, poljskom, češkom, koreanskom, brazilskim portugalskom i kineskom jeziku, uz soundtrack koji sklada Inon Zur, čovjek poznat po svom radu na Falloutu 4 i Dragon Ageu.

Komentari (1)

  • mokrEE

    07.10.2016 - 17:50

    Jedva cekam, igra sa vrhunskom atmosferom, zagonetkama i jako dobrom i interesantnnom pricom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?