HCL.HR

Uskočite u novi bolid AlphaTauri s Pierrom Gaslyjem u F1 2020

Lovro Maroševac 21.05.2020.   •   4 komentara   •   Gameplay


Codemasters je izbacio novi video iz svoje nadolazeće F1 igre u kojem nam pokazuju brzi krug po ulicama kultnog Monaka. Sama staza djeluje dosta fluidnije i šire u odnosu na prethodna izdanja, dok je bolid najnovije momčadi vjerno prenesen.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • OldNewCrqzyUser

    21.05.2020 - 22:17

    Nakon dvije godine opet kupujem ovu igru. Iz svega što sam čuo i vidio mislim da će ovo biti F1 koja se isplati kupiti. Možda i najveći napredak, makar mi se ne sviđa da je izlazak serijala na godišnjoj razini i uopće nema potrebe za time. Ali izgleda da im se isplati tako i što možemo osim kupovati svake dvije godine? Čak su u odnosu na prošlu godinu promijenili dosta toga, zbog covida imaju šansu surađivati sa stvarnim F1 vozačima. Rade na opcijama da igra bude više simulacija nego ikad a opet dali su opcije onima koji ne znaju igrati ovakve naslove da mogu uživati u igri. Splic screen podržavam jer boljeg MPa nema. Nadam se da će biti moguće isključiti crossplay sa PC igračima ako budu cheatali kao što masovno cheataju u Valorantu, Wargameu, Doomu i ostalim igrama koje jesu i nisu multiplatform. Govore o laserskom snimanju staza, boljem inputu kontrola, možda probamo i DAS u igri ako ga uspiju implimentirati kao što su rekli da budu. Popravili su zvukove u igri. Nešto malo su popravili osvjetljenje. Sve u svemu, do dolaska next- gena ovo će bit dostatno za nauzivati se 🙂

    • Stitrek

      @OldNewCrqzyUser, 23.05.2020 - 00:56

      Da, igra izgleda odlično i vidi se pomak u dosta detalja.

    • hyperion

      @OldNewCrqzyUser, 23.05.2020 - 16:45

      Upravo je povratak split-sceena i najveći razlog zbog kojeg ću ju i ja kupiti. Čini se obećavajuće kao što kažeš. A to što sportske igre izlaze na godišnjoj bazi… čuj, kupiš svako 2-3 godine i dobar.

    • OldNewCrqzyUser

      @hyperion, 23.05.2020 - 17:44

      Je. Jedino što onda imaš manje protivnika za online kada ostaneš na staroj igri.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?