HCL.HR

Snimanje scena seksa u Witcheru 3 Geraltovom glasovnom glumcu nije bilo najugodnije iskustvo 

Duje Kozomara 30.01.2017.   •   5 komentara


Doug Cockle u nedavnom intervjuu je dao prilično zanimljivu usporedbu prilikom objašnjavanja zašto mu je snimanje Geraltovih scena seksa bilo pomalo neugodno.

witcher-3-sex

Doug Cockle, glas iza najdražeg nam sjedokosog koljača čudovišta, Geralta od Rivije, nedavno je dao opširan intervju za EuroGamer u kojem je opisao svoje iskustvo rada na serijalu. Zanimljiv je podatak kako je glas koji automatski zamišljamo kada nam netko spomene Geralta zapravo slučajno ostao isti u sve tri igre. Naime, nakon rada na prvom Witcheru, Cockle je zamalo propustio povratak na nastavku kada je poljski razvojni tim odlučio otići snimati glasove u drugi studio. Igrom slučaja, prijatelj mu je spomenuo casting za ulogu, gdje je glumac srećom zacementirao svoju poziciju Geralta.

“Ulazak u Witcher 3 bio je poput upadanja u ugodnu kupku”, objasnio je ističući kako je do trećeg dijela već imao posebnu vezu s likom, prilikom čijeg se snimanja osjećao potpuno opušteno. Ipak, jedan dio bivanja Geraltom Cockleu nije bio pretjerano ugodan – snimanje scena seksa.

Naime, glumac ne samo da te scene nikada nije snimao s drugim glumicama, već djevojke koje daju glas Geraltovim ljubavnim interesima nije niti upoznao. One su za njega bile samo linije dijaloga na stranici. “Poput scena nasilja… Udarac koji lik dobije, šteta koju primi. Morate imati različit spektar intenziteta, ozljeda, uzvika, različite vrste umiranja. Isto je u seksu; morate uživati na različite načine. Što vam drugi lik radi? Koji zvuk to čini da proizvodite? To je… zanimljivo!”

Za razliku od glumaca na setu, koji imaju priliku prodiskutirati scenu koju će odglumiti i dogovoriti sve detalje, Cockle je intimnost s drugim likovima i Geraltove odgovore morao u potpunosti izvlačiti iz vlastite mašte.”Kada to radite u snimajućoj kabini, to je drukčija vrsta neugodnosti, pomalo kao masturbacija, kao da vas uhvate kad masturbirate”, pojasnio je slikovito. Glumac je odlučio biti još malo detaljniji pa dodao da je to kao da vam kod samozadovoljavanja majka upadne u sobu.

To svakako zvuči neugodno, Doug. Nama se nikada nije dogodilo.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • zorinho20_hr

    30.01.2017 - 18:10

    Doug,što misliš kak je meni igrati Victor Vrana bez Geralta

  • FOYE

    30.01.2017 - 21:57

    Nije mu bilo lako al sigurno je digo gadnu lovu

  • funky0308

    31.01.2017 - 09:37

    Haha…ali napravio je dobar posao 😀

  • Dom3gaming

    31.01.2017 - 09:39

    Ahahahhahahaha “…kao kad vas uhvate da masturbirate” ahahahhahahahah XD

  • markogal

    31.01.2017 - 10:34

    Doug COCKle prica o mastrubaciji

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?